Reklama:

Zapalenie Pęcherza Moczowego (156)

Forum: Zdrowie kobiety

Wtajemniczona
13-08-2015, 11:58:39

generalnie to kobietom zdecydowanie "łatwiej" złapać zapalenie bo mamy taką ubowę, bliskość organów często wpływa na częste zapalenia. Tyle że facetom dużo cieżej przyznac się do tego że mają taki problem, moze dlatego to tak mało popularne ze facet przyznaje się do zaaplenia pęcgerza, ale przeciez i dla nich jest ratunek.
gość
26-10-2015, 22:37:58

MARIOLKA :jeżeli chodzi o trafne informacje na temat układu moczowego no i ze strony lekarskiej teori , polecam strone http://adamed.expert/ nie jakies ogólnikowe *** tylko konkrety na dany temat
gość
27-10-2015, 07:55:48

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-12-2015, 11:22:31

wode przy zapaleniu pęcherza pije sie nie po to żeby rozcieńczyc mocz tylko żeby wypłukac bakterie :P urofuraginum tez w tym pomaga i przyspiesza ten proces. dodatkowo dobrze spożywac duzo cytrusów i uwazac na przeziębienia dlatego ciepła bielizna jest jak najbardziej na miejscu ;)
Wtajemniczona
07-12-2015, 12:43:36

no tak naprawdę w ogóle trzeba dużó pić, aby wyplukiwać wszelkie toksyny z organizmu, nie tylko jeśłi chodzi o zapalenie pęcherza.
gość
21-12-2015, 09:24:24

Ja też właśnie słyszałam, że naturalne preparaty najlepiej pomagają na problemy z drogami rodnymi. Dlatego stosuję preparaty z żurawiną, albo piję sok z żurawiny. Stosowałam wiele preparatów, ale najbardziej pomógł mi żurascin z witamina C. Może to kwestia induwidualna, a moze ten preparat jest naprawdę skuteczany? Chyba najlepiej przekanać sie samodzielnie.
Wtajemniczona
27-12-2015, 22:57:25

Mi pomaga urofuraginum. Tylko trzeba pamiętać, zeby brać całe opakowanie do końca, żeby na pewno do końca wyleczyć infekcję.
Wtajemniczona
28-12-2015, 10:41:55

potwierdzam, ja też brałam całe opakowanie nie skończyłam jak tylko ból minął bo nie miałoby to najmniejszego sensu
Wtajemniczona
30-12-2015, 01:45:55

dokłądnie, bo ustąpienie objawów nie musi oznaczać wyleczenia infekcji
Początkująca
31-12-2015, 16:31:36

Leki lekami, zdecydowanie warto skonsultować ich łykanie z lekarzem, lub choć z farmaceutą. Pić też, może tez jakieś ziółka, sok z żurawiny np. No a jeżeli problem jest dość męczący że tak powiem, to warto zainwestować w wkładki, które zatrzymają mocz, ale też zapach. Tena ma dość duży wybór różnych rozmiarów

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Interpretacja wyników AMH
Witam, chciałabym dowiedzieć się czy moje wyniki Amh są prawidłowe, czy raczej zaniżone. Dodam,że mam 33 lata i AMH wyszło mi 1.85 ng.
gość
Krem aladra
Po jakim czasie zaczął działać u Was krem Aldara ?
Menopauza
Dzień dobry 😊 Mam 55 lat od 3.5 roku nie mam miesiączki. Czy można zajść w ciążę.
gość
Wynik badania AMH
Witam. Wynik badania AMH to 0.07 czy to już menopauza i brak płodności.Wiek 52 lata.
Reklama: