Reklama:

Zapalenie Pęcherza Moczowego (156)

Forum: Zdrowie kobiety

Początkująca
13-11-2018, 10:44:50

Na pewno profilaktyka jest ważna ale myślęże jak już się coś dzieje lepiej postawić na leki, które nie pozwolą by infekcja dalej się rozwijała, teżtak jak dziewczyny piszące wyżej jestem wierna urofuraginum max, ten lek znany od pokoleń
gość
14-11-2018, 12:26:43

Ja tez brałam urofuraginum max jak ostatnio miałam zapalenie pęcherza i się sprawdziły. Zastosowałam się do ulotki, do tego piłam duzo wody i już mija dwa tygodnie aż jestem całkowicie zdrowa. Wazne aby w przypadku zachorowania szybko działać No i wyleczyć chorobę do końca
gość
16-11-2018, 08:26:27

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-11-2021, 11:36:34

Co tu się tak wszyscy cudownie leczą Furaginą? Ja jej nie mogę bo głowa mi pęka, jest mi nie dobrze i muli mnie w żołądku, no i jestem senna. Urosept działał tylko przy 1 razie. Niestety borykałam się dwa tygodnie z Uroseptem i Fitolizyną aż wzięłam Monural i dorzuciłam do niego Femannose. Czekam na udany efekt.
gość
24-02-2023, 13:39:33

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-10-2024, 14:53:07

miligri 13-11-2018, 11:44:50
Na pewno profilaktyka jest ważna ale myślęże jak już się coś dzieje lepiej postawić na leki, które nie pozwolą by infekcja dalej się rozwijała, teżtak jak dziewczyny piszące wyżej jestem wierna urofuraginum max, ten lek znany od pokoleń

Witaj, najlepszy jest Kordiceps. Likwiduje wszelkie stany zapalne już na poziomie komorkowym.
Zapraszam do kontaktu
joasia9703@o2.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Krem aladra
Po jakim czasie zaczął działać u Was krem Aldara ?
gość
Interpretacja wyników AMH
Witam, chciałabym dowiedzieć się czy moje wyniki Amh są prawidłowe, czy raczej zaniżone. Dodam,że mam 33 lata i AMH wyszło mi 1.85 ng.
gość
Prosaki czy opryszczka bardz Inna choroba
Witam 3 dni temu na skórze wokół warg sromowych zauważyłam dziwne zmiany wygląda jak pecherzyki ale nie bola ani nie swedza jedne zmiany są bardziej galaretowate a inne twarde co to może być? Chce dodać że zmiany pojawiły się po miesiączce
gość
Wygląd pochwy
Czy po rozchyleniu warg sromowych i uwidocznieniu wejścia do pochwy widać u was taki jakby okrąg i inną barwę sluzówki, tzn. Wyraźnie się odznacza kolor z jaśniejszą obwódką? Do tej pory nie ogladałam swojej waginy w lusterku stąd takie głupie pytanie:-(
Reklama: