Aniu mam kilka pytań. Jeśli miałabyś ochotę odpowiedzieć, pomoc…. Można z Tobą sie w inny sposób skontaktować?
gość 12-11-2024, 15:05:25
Aniu mam kilka pytań. Jeśli miałabyś ochotę odpowiedzieć, pomoc…. Można z Tobą sie w inny sposób skontaktować?
gość 14-11-2024, 20:21:47
Dzisiaj wyjełam Mirene po 5 latach, założoną ze względu na mocne krwawienia związane z menopauzą. Mam 53 lata, lekarz mówi, że jestem już po drugiej stronie meno. Jestem ciekawa co będzie dalej. Witam ,czy czy ryzyko zachorowania zwiększa tak drastycznie Mirena?
Mam bóle nóg, bioder, lędźwi, zawroty głowy, drętwienie rąk itd. mam podejrzenia, że może to być związane z Mirena. Zobaczymy co będzie dalej po wyciągnięciu. Wyjęłam ze względu, że badania wykazały wzrost zachorowania na raka o 40 % piersi u kobiet starszych po wyżej 30 roku życia. Mieszkam w Danii.
gość 17-11-2024, 18:15:33
Hej dziewczyny tu Magda. Dawno tu nie zaglądałam . Wyżej widziałam że u Ciebie Aniu już wszytko minęło ,bardzo się cieszę. A u mnie też jest dużo lepiej. Aczkolwiek jeszcze nie wróciłam "do siebie" z przed mireny w 100%. Najważniejsze że nie jest tak źle jak było i da się funkcjonować . Pozdrawiam Was wszytkie . M
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.