Dziewczyny czy któraś z Was stosowała lek dostinex przy zaburzeniach po usunięciu wkładki ? Proszę o opinię
gość 12-04-2024, 11:16:24
Po pięciu latach, wczoraj wreszcie wyciągnięta Kyleena.
Generalnie z wkładką bywało różnie
Od zawrotów głowy po ataku nerwicy nerwowej.
Generalnie trzy pierwsze lata były całkiem ok, po trzech latach bywało już różnie, pierwsze pojawiły się zawroty głowy, były raz na jakiś czas, minęły.
Od roku już samopoczucie okropne, ataki nerwicy lękowej, stany depresyjne, nerwowość oraz strasznie szybki przyrost wagi ok 10kg w rok. Okropne zgagi, ale niemam pojęcia czy to mogę łączyć akurat z Kyleena.
Czuję się już wolna, mam nadzieję że organizm dojdzie do siebie dość szybko bez zbędnych niespodzianek już.
Żałuję że szybciej nie trafiłam na te forum a dopiero miesiąc przed terminem wyciągnięcia wkładki.
gość 16-06-2024, 18:32:57
Cześć. Przeczytałam prawie całe forum. Niewiarygodne ile kobiet zmaga się ze skutkami ubocznymi hormonów.
Mam podobne objawy, której opisujecie.
Czy są tu panie, które już mają te wszystkie smutne dolegliwości za sobą i pomogą się wypowiedzieć ile czasu im to zajęło ?
Bardzo proszę o pomoc
gość 23-09-2024, 18:29:59
Ja mam mirene i nie mam miesiączki wcale. Libido poniżej zera. Jestem zmęczona, rozdrażniona. Na nic nie mam ochoty. Czy u Was też nie było miesiączki wcale podczas noszenia spirali?
gość 23-09-2024, 18:29:59
Ja mam mirene i nie mam miesiączki wcale. Libido poniżej zera. Jestem zmęczona, rozdrażniona. Na nic nie mam ochoty. Czy u Was też nie było miesiączki wcale podczas noszenia spirali?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.