Bronia
trzymam kciuki!!
daj znac jak u Dangel bylo.
pozdrawiam
P85
karolinkare 2010-03-29 12:28:31 Witajcie. jestem tu nowa.... i także borykam się z problemem genetycznym........... jestem w ciazy blizniaczej dwujajowej dwukosmowkowej i u jednego maluszka NT w badaniu USg wyszlo 4,5 a właściwie okreslili takze wodniaka szyi o wielkosic 6.6 strasznie sie boje dostałam skierowanie na amniopunkcje ktorą mam już w Czwartek czy ktoras z was tez tak moze miala i wszytsko na koniec okazalo sie tylko zlym snem?
karolinkare
Bombusia 2010-03-29 12:46:01karolinkare 2010-03-29 12:28:31 Witajcie. jestem tu nowa.... i także borykam się z problemem genetycznym........... jestem w ciazy blizniaczej dwujajowej dwukosmowkowej i u jednego maluszka NT w badaniu USg wyszlo 4,5 a właściwie okreslili takze wodniaka szyi o wielkosic 6.6 strasznie sie boje dostałam skierowanie na amniopunkcje ktorą mam już w Czwartek czy ktoras z was tez tak moze miala i wszytsko na koniec okazalo sie tylko zlym snem?
karolinkare
Karolinko!
Nie denerwuj się przejrzyj trochę to forum i naprawdę dziewczyny z wyższym NT urodziły zdrowe dzieciaczki.
Poddaj się amniopunkcji, zabieg naprawdę idzie przeżyć, trwa 5 min. a będziesz dużo więcej wiedziała, bo życ do porodu w takim niepokoju to idzie zwariować.
Wiem co mówię, bo miałam amnio 6 dni temu i nie żałuję, czekam na wyniki.
Pozdrawiam i trzymam kciuki, bądź z nami na bieżąco i pisz to pomaga:)
Gratuluję bliźniaczków:) A skąd jesteś?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.