blizny praktycznie nie ma... chyba, że będzie Cię szył jakiś amator... ja nie widzę różnicy w wyglądzie, ale widzę różnicę w funkcjonowaniu. Ja poszłabym na Twoim miejscu na operację. Poboli Cię tydzień i masz spokój.
Gość 2012-10-11 14:00:56 U mnie sytuacja wyglądała tak, że gruczoł miałam niby powiększony od dawna, ale dopóki on nie zropiał nie wiedziałam o tym. Przed operacją podczas stosunku bolała mnie pochwa, nie mogłam "szaleć", tylko spokojny, delikatny seks. Teraz po operacji mam zupełnie inna pochwę :P brzmi to dziwnie, ale mogę bez problemu wkładać tampony, seks też jest inny - kiedyś myślałam, że tak mam i że każda kobieta ma problemy gdy np. długo się kocha czy gdy wkłada tampon. Teraz wiem, że tak nie jest. Fakt, że póki co seks na początku jest trochę bolesny, ale wraz z mijającym czasem i ból mija. Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać nad zabiegiem. Gdybym teraz poszła to zapytałabym o depilację, bo jak pisałam wcześniej najbardziej bolały, a raczej swędziały odrastające włoski - depiluje się, ale nigdy nie na całkowite zero. W szpitalu dali mi maszynkę i kazali usunąć wszystko... maszynka dla mnie to ból i krostki po depilacji, nie używam jej, chodzę na wosk, albo używam depilatora, więc golenie w szpitalu maszynką było dla mnie tragedią. Później bolało niesamowicie zdjęcie szwów, ale czas upływam, a ja zapominam o tym wszystkim co było złe, a pozostają dobre efekty.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.