Reklama:

Mirena - prosze o opinie posiadaczki (153)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
26-02-2025, 17:01:12

Mirene założyłam we wrześniu, ponad miesiąc bolał brzuch i miałam plamienia. Później 2 , 5 miesiąca bez okresu . Za to jak zaczęło się plamienie a później krwawienie w grudniu , to trwa do dziś ( z małą kilkudniową przerwa pod koniec stycznia).
Mam serdecznie dosyć. Żadne leki nie zatrzymują tego. Zdecydowałam się usunąć wkładkę, bo już minęło pół roku i powinno być ok., a jest gorzej niż źle. Ciągle krwawienie i bóle w dole brzucha utrudniają normalne funkcjonowanie.
gość
01-03-2025, 09:26:10

gość 20-01-2025, 21:59:39
Mam wkładkę mirenę i codziennie krwawię jestem wykończona. Od półtora miesiąca. Małe krwawienia ale już nie daje rady codziennie jestem bardzo słaba mam ciśnienie w głowie rozrywa mi mózg.co dziennie.I jeszcze pryszcze. Codziennie się czuję jak w okres. Straszne to i nie wiem czy dam rady 3miesiące chciaż wytrzymać. Te tzw ,,humory” to fizyczne męczarnie poprostu. Niby po 3miesiącach ma być lepiej ale ja w to już nie wierzę. Kasia

U mnie nie było lepiej i po 3 miesiącach ja usunęłam. Jestem bez miesiąc ale problemy natury psychicznej mam nadal i marze najbardziej na świecie o stabilizacji emocjonalnej.

Wkladka zrujnowala mi życie.
gość
11-04-2025, 14:26:07

Ja jestem zadowolona z Mireny, przez pierwsze pół roku miałam plamienia a później miesiączka całkiem zanikła. Zero bulu miesiączkowego, zero okresu, podpasek. Niestety do końca zostało mi 3 miesiące i zauważam że miesiączka zaczyna powracać, bóle i plamienia. Już jestem umówiona na włożenie następnej.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: