Reklama:

Inofem, Inofolic (265)

Forum: Niepłodność

gość
16-11-2017, 12:43:19

Hej.
Staramy sie z mezem o drugie dziecko od 14 miesięcy. Moje i męża badania hormony monitoring owulacji wszystko super! O inofoliku powiedziała mi koleżanka. Pije jedną saszetke. Okres mam regularny co 27-28 dni. Jedyne co minie martwiło to plamienia około 7 dni przed okresem miałam plamienia. Dodam ze nie mam za niskiego progesteronu. A w tym cylku nie mam nawet kropleki plamien. Bardzp bym chciała zeby to była upragniona ciąża. Dziś 26 dc test ciążowy negatywny.
Początkująca
16-11-2017, 18:45:12

Ja pamiętam że brałam to po odstawieniu pigułek, raczej jako wspomaganie zajścia...
Może lepiej sam kwas foliowy, a z resztą lepiej lekarza spytać
Forumowiczka
04-12-2017, 20:25:14

Pytałam swojej ginekolog o to, popatrzyła i powiedziała, że nie zaszkodzi... ale w kontekście, że też pewnie nie za wiele pomoże :) oni patrz na te "eksperymenty" jak przez palce
ale znam opinie niektórych dziewcząt, które bardzo chwalą te specyfiki
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgv8n0vhn2.png[/img][/url]
gość
22-01-2018, 08:02:31

Hej dziewczyny ,zaczęłam brać inoflic kilka dni temu, mam regularne cykle,owulacja z testów też wychodzi mi że jest, pytanie czy ten suplement mi nie zaszkodzi ,nie rozleguluje mi cyklu? O dzidziuśia staramy się rok i nic .. mam nadzieję że może to pomoże :)
gość
02-03-2018, 10:46:13

Ja się 9 miesięcy starałam i nic. Lekarz mi doradził Ovarin (miałam też inne objawy jak problemy z cerą i włosami) i na razie pomaga. Włosy przestały mi wypadac, trądzik ustał , miesiączki sie uregulowały. Lekarz mówi ze to duży krok do przodu i teraz juz tylko z górki
gość
06-03-2018, 12:01:10

ja stosuje Symfolic od stycznia jak narazie w ciazy nie jestem ,ale w lutym miesiaczka wystapila dwa razy w 25 dniu cyklu i w 18 dniu cyklu teraz nie wiem czy przyczyna jest Symfolic czy cos innego
gość
07-08-2018, 12:35:02

Hej dziewczyny, ja staram się od 4 lat :(( Przez ponad rok leczyłam się na nerwicę lękową (terapia+ leki). Jakiś czas temu zaczęłam pić Inofem (niestety nieregularnie) wcześniej sam kwas foliowy i jaka była moja radość kiedy na teście ujrzałam dwie kreski, niestety poroniłam w 6tc. Kolejny cykl taka sama sytuacja poronienie samoistne 7dc. Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa który stwierdził, że wszystko jest ok.a i zalecił stosowanie Symfolicu. Uważam że ten preparat na pewno działa
gość
25-11-2018, 09:00:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-11-2018, 18:49:36

Hej.My z mężem staramy się o drugie dziecko.pierwsze staraliśmy się o 8 lat teraz staramy się od 3 lat o drugie a od września piję inofem 2 saszetki dziennie plus metformax 2 razy dziennie itabletki na tarczycę .miesiaczki się wyregulowały,czekam czekam może się uda.dam znać .trzymam kciuki za was .pozdrawiam
gość
06-01-2019, 00:46:04

Mnie lekarz zalecił Ovarin. Mówił że próbował na pacjentkach i jeden i drugi i znacznie szybciej zachodziły w ciąże po Ovarinie. Że lepiej i szybciej reguluje hormony. Nie wiem jaka jest róznica w składzie ale skoro tak sądzi specjalista to mu ufam i biorę od 3 tygodni. Jak coś bedzie to na pwno się pochwalę :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: