Reklama:

Inofem, Inofolic (265)

Forum: Niepłodność

gość
10-01-2019, 20:16:15

Może komuś to pomoże..😁
Moje cykle od zawsze były nieregularne i mega dlugie- 3-4msc.
Jak chciałam mieć regularnie to ratowaly mnie tabletki antykoncepcyjne.
Postanowiłam spróbować z Symfolikiem, i tu ogromne zaskoczenie bo już przy drugim opakowaniu cykl skróci mi się do 35 dni. Jestem bardzo zadowolona. Biorę 2 saszetki dziennie.
gość
14-03-2019, 09:35:55

Hej witam staramy się z narzeczonym o trugie dziecko też biorę inofolic combi i nadal nic więc proszę was o pomoc bardzo chce mieć drugie dziecko testy nie wykazują nic ciągle wynik negatywny inofolic biorę od 2 tygodni
Początkująca
05-06-2019, 11:37:47

Treść zablokowana przez moderatora

gość
16-07-2019, 18:42:55

Hej piszę do Was z takim pytaniem od 10 dni biorę kapsułki inofolic combi 2 razy dziennie tak jak moja gin zleciła Ale już 4 dzień skąpo krwawie okres powinnam mieć dopiero za 7 dni i zawsze był bardziej obfity. Czy to może być spowodowane tym lekiem. Dodam że staram się o drugiego bobasa
gość
24-10-2019, 12:06:03

Hej, biorę inofem ale mam takie pytanie, czy to się bierze tylko w określone dni cyklu, czy można brać cały czas?
gość
17-05-2020, 13:52:17

Witam i odświeżam wątek :)
Ja nie mam stwierdzonego PCOS ale mam problemy hormonalne, które zaburzają mój cykl i owulację. Zaczęłam przyjmować Inofem, zgodnie z zaleceniami producenta czyli jedną saszetkę. Czy któraś z was, która też nie ma PCOS albo zna kogoś kto go nie ma, słyszała czy w takich przypadkach Inofem pomaga raz w ustabilizowaniu hormonów i pomocy w zajściu w ciążę? Interesuje mnie ten temat również w kontekście dawkowanie produktu, czy stosowana była jedna czy dwie saszetki dziennie?
Forumowiczka
18-05-2020, 18:04:18

Ja brałam 2 saszetki i cykle miałam bardziej regularne. Nie jestem pewna czy z owulacją, ale cykl 28 - 30 dni a nie ponad 40. Teraz biorę combi i dodatkowo mam stymulację clostydbergyde od 3 do 7 dnia cyklu
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgv8n0vhn2.png[/img][/url]
gość
09-06-2020, 07:42:26

Gość 2017-02-03 19:42:38
czy mialyscie moze tak, ze cykle byly piekne regularne jak w zegarku,a jak zaczelyscie brac inofem to wszystko szlag trafil? Nie wiem czy to przyczyna inofemu, zaczelam go pic bez zadnej kosultacji
lakarskiej, po prostu pare kolezanek go wyprobowalo jak staralo sie o dziecko i im pmoglo. A ja zaczelam go pic i moj cykl szlag trafil;//
Właśnie mam to samo... Było jak w zegarku. Z tym że moje jajniki mają cechy policstyczne, widoczny jest hiperandrogenizm. Endokrynolog poleciła mi proovulin (skład ten sam lub zbliżony do inofemu). Zaczęłam brać 5 dni przed planowym okresem... Dwa dni już się spóźnia
gość
23-07-2020, 17:43:31

A czy mozna stosowac jednoczesnie antykoncepcje i inofolic combi? Staramy sie o dzidzie i lekarz zalecil Atywie przez 3 miesiace zeby obnizyc testosteron a ja chcialabym dzialac wspomoc te jajniki a nie tylko czekac...
Początkująca
17-08-2020, 10:12:39

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: