Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
29-01-2022, 19:52:32

U mnie lekarz olał sprawę ze zmianami sama sobie załatwiłam Condylinę i Aldarę i się leczyłam
gość
29-01-2022, 21:38:01

Gość 2022-01-29 20:52:32
U mnie lekarz olał sprawę ze zmianami sama sobie załatwiłam Condylinę i Aldarę i się leczyłam
A miałaś pewność, że to były KK skoro lekarz olał sprawę? Bo ja też zamiast siedzieć bezczynnie i czekać chciałam załatwić ewentualnie leki w inny sposób, czyli wysłać zdjęcia w tej całej konsultacji online, ale co jeśli to wcale nie są KK, a ja je będę traktować Condyline? 😬 Nie zrobię sobie większej krzywdy? -Kaja
gość
29-01-2022, 21:40:59

Duże ryzyko. Zniszczyć sobie zdrową skórę. Rozumiem problem z dostaniem się do lekarza w uk, ale dlaczego nie można pójść do innego specjalisty? Zasada podstawowa - korzystaj z opinii więcej niż 2 lekarza. Sama się przekonałam, że niektórzy naprawdę lekko traktują kk. A my się chcemy tych naszych ziomków jak najszybciej pozbyć Sia
gość
29-01-2022, 22:14:51

Gość 2022-01-29 22:40:59
Duże ryzyko. Zniszczyć sobie zdrową skórę. Rozumiem problem z dostaniem się do lekarza w uk, ale dlaczego nie można pójść do innego specjalisty? Zasada podstawowa - korzystaj z opinii więcej niż 2 lekarza. Sama się przekonałam, że niektórzy naprawdę lekko traktują kk. A my się chcemy tych naszych ziomków jak najszybciej pozbyć Sia
Próbowałam się umówić do lekarza pierwszego kontaktu, a ten skierował mnie do kliniki do której już dzwoniłam i tam mi powiedzieli,nze mam czekać i dadzą znać kiedy przyjść 😁 Przy wizycie w Polsce zamierzam odwiedzić ginekologa. Tutaj w mieście w którym mieszkam nie ma zbytnio ginekologów, do których można sobie iść tak o, bez skierowania, w tym problem. Nic no, będę szukać dalej -Kaja
gość
29-01-2022, 22:29:40

Gość 2022-01-29 23:14:51
Próbowałam się umówić do lekarza pierwszego kontaktu, a ten skierował mnie do kliniki do której już dzwoniłam i tam mi powiedzieli,nze mam czekać i dadzą znać kiedy przyjść 😁 Przy wizycie w Polsce zamierzam odwiedzić ginekologa. Tutaj w mieście w którym mieszkam nie ma zbytnio ginekologów, do których można sobie iść tak o, bez skierowania, w tym problem. Nic no, będę szukać dalej -Kaja
nie doprecyzowałam, ale odniosłam się do tego posta bardziej:”U mnie lekarz olał sprawę ze zmianami sama sobie załatwiłam Condylinę i Aldarę i się leczyłam”. 🤗Sia
gość
29-01-2022, 22:33:41

Gość 2022-01-29 23:29:40
Gość 2022-01-29 23:14:51
nie doprecyzowałam, ale odniosłam się do tego posta bardziej:”U mnie lekarz olał sprawę ze zmianami sama sobie załatwiłam Condylinę i Aldarę i się leczyłam”. 🤗Sia
W sumie z tego co widzę to jest jakaś klinika gdzie wizyta kosztuje 100 funtów 😅 i jest to polsko rosyjska klinika prywatna, ale się właśnie boje, że lekarz oleje mi je zmiany i wyrzucę kasę w błoto 🥴 W sumie niedługo i tak będę mieć miesiączkę, więc nie będę się nigdzie umawiać, poczekam do miesiączki i jeśli klinika, w której się zapisałam się nie odezwie to zadzwonię tam jeszcze raz, a jeśli nadal będą zwlekać to może się umowie prywatnie jednak. Albo wyślę też zdjęcia, chwyce się wszystkiego 😂 -Kaja
gość
29-01-2022, 23:54:05

Gość 2022-01-29 22:38:01
A miałaś pewność, że to były KK skoro lekarz olał sprawę? Bo ja też zamiast siedzieć bezczynnie i czekać chciałam załatwić ewentualnie leki w inny sposób, czyli wysłać zdjęcia w tej całej konsultacji online, ale co jeśli to wcale nie są KK, a ja je będę traktować Condyline? 😬 Nie zrobię sobie większej krzywdy? -Kaja
tak miałam pewnosć bo zmiany praktycznie rosły z dnia na dzień i było ich co raz więcej, ale tylko na wargach sromowych mniejszych i przedsinek pochwy, nie jesteś wstanie zniszczyć sobie naskórka tym preparatem ja nie mając pewności czy to KK czy nie smarowałam nawet zdrową skórę i szybko się regenerowała
gość
30-01-2022, 00:15:43

Dziewczyny, jak to jest z tymi kłykcinami? One szybko rosną? Mam kilka pojedynczych zmian na wejściu, ale w ciągu tygodnia zupełnie się nie zmieniły, ani nie pojawiło się więcej . - M
gość
30-01-2022, 00:28:02

Gość 2022-01-30 00:54:05
Gość 2022-01-29 22:38:01
tak miałam pewnosć bo zmiany praktycznie rosły z dnia na dzień i było ich co raz więcej, ale tylko na wargach sromowych mniejszych i przedsinek pochwy, nie jesteś wstanie zniszczyć sobie naskórka tym preparatem ja nie mając pewności czy to KK czy nie smarowałam nawet zdrową skórę i szybko się regenerowała
To w sumie spoko, bo ja się właśnie bałam, że jeśli te moje zmiany to nie są KK, a ja bym kupiła/dostała Condyline i Aldare i bym je stosowała to może w jakiś sposób zrobiłabym sobie większą krzywdę. No dobrze, zawsze to jakaś opcja :)
gość
30-01-2022, 19:15:42

Gość 2022-01-29 16:23:41
Nie. Lekarz to powinien zobaczyć. Jak to czekasz na wizytę i nie wiesz kiedy będzie? Każda z nas inaczej tam wyglada. Wyobraź sobie, że 5 osób zza ekranu miałoby zupełnie inne opinie. I co wtedy? Po to jest wizyta osobista, szczególnie pierwsza i aparatura w gabinecie.
Twój argument jest trochę słaby, bo to samo może się stać w przypadku wizyty u kilku różnych lekarzy. Jeden może stwierdzić KK, a drugi powie, że to po prostu normalny wygląd warg i co wtedy? Osoby spoza ekranu również mogą mieć co do zmian inne opinie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: