Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
27-01-2022, 10:08:33

To prawda, dobrze, że pokazali swoje prawdziwe oblicza teraz, a nie za kolejne x lat. Ale boli jeszcze, bardzo boli. Zizi, przytulam mocno, na pewno znajdziesz takiego, który wykaże się odpowiedzialnością, a tak to pomysl, śmieci same się wyniosły 😉my jesteśmy zarażone, kto wie, jak będzie za kilka miesięcy? Chcę się na sobie skupić, z jakimś dobrym nastawieniem sądzę, że przy kolejnej kolposkopii w czerwcu i testach nie zobaczę hpv. A on nawet nie wie, że bezmyślnie moze roznosić. Zizi, czy możesz napisać, czy Twoj ex zrozumiał, ze jest nosicielem -jeżeli tak było i ze może być bezobjawowy i nadal zarażać ? Sia
gość
27-01-2022, 11:15:22

Brakowało mu argumentów bo był moim pierwszym, a on wcześniej był w związkach tak więc to on mnie zaraził. Ja się przebadam kolposkopia równo 2 lata po tym incydencie zobaczymy czy organizm wirusa zwalczył czy przetrwał oby nie.
zizi
gość
27-01-2022, 11:46:00

Rozumiem, u mnie podobnie. Tez był moim pierwszym. Trzymam kciuki za dobre wyniki💪 Sia
gość
27-01-2022, 18:58:05

Kulka1324 2022-01-27 04:55:45
Kaja ogólnie u mnie nie stwierdzono kk xd może to jest natural hahahah także wiesz ja wszytsko zauwaze jestem mega przewrażliwiona...no cóż takie życie ahhaa
Sia a ty się nie stresuj faceci tacy są jak coś nie tak to ich nie ma ;) masz rację trzeba iść do przodu a nie się cofać będzie dobrze zobaczycie
Wiem kochana, Twoje nie wyglądają jak kk ;) moje to chyba też jednak nie kk, ale nadal czekam na swoją wizytę żeby potwierdzić, że to nie to. Możliwe, że to właśnie nasza uroda. To widzę, że my wszystkie w podobnym wieku, ja 30 będę mieć za 3 lata 😅 -Kaja
gość
27-01-2022, 19:04:26

Kurde trzy lata to sporo czasu 😂😂😂 mnie to przytłacza ta zmiana kodu na 3 z przodu za rok 😰🥵 sia bądź twarda baba (o)
gość
27-01-2022, 19:15:59

Staram się jak mogę 😀ja już 33, także boję się , że nie spotkam nikogo i nie będę miała dzieci. Jak coś ostatecznie zamrożę jajeczka za jakieś 5 lat. Sia
gość
27-01-2022, 19:57:46

Tak sobie dzisiaj poszperałam w necie i KK można pomylić jeszcze z lymphangioma circumscriptum (LC) naczyniak limfatyczny i brodawczakowatość przedsionkową, i teraz bądz tu mądry jedynie chyba biopsja da właściwą odpowiedź co dokładnie mamy :)
zizi
gość
28-01-2022, 03:40:36

Hehe ;)kobiety dadzą radę zawsze ;) ja w tym roku 29 latek xd coraz bliżej 3 hahaha
gość
28-01-2022, 15:46:07

Gość 2022-01-27 20:57:46
Tak sobie dzisiaj poszperałam w necie i KK można pomylić jeszcze z lymphangioma circumscriptum (LC) naczyniak limfatyczny i brodawczakowatość przedsionkową, i teraz bądz tu mądry jedynie chyba biopsja da właściwą odpowiedź co dokładnie mamy :)
zizi
Ojej to LC wygląda strasznie 😥 To moje ziomki są właśnie bardzo podobne do tej brodawczakowatości, pisałam o niej już kilka stron wcześniej. Na zagranicznym forum duuuzo zdjęć podobnych do moich ziomków i właśnie tak wszystkie laski piszą, że to właśnie vestibular papillomatosis czyli po naszemu brodawczakowatość przedsionka pochwy. A to akurat nic strasznego, ot taka uroda 🤗 ale wiadomo, wszystko lepiej skonsultować z lekarzem. -Kaja
gość
28-01-2022, 16:36:39

jak człowiek tak poogląda zdjęcia różnych hpv, vp czy ten lc to mozna rozróżnić zmiany tym bardziej że HPV szybko rośnie i łatwo się rozsiewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: