Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
31-01-2022, 16:31:05

To ja to samo przed chwila zrobiłam. I szybko się po condyline zabielily… tylko to tak naprawdę wyglada normalnie już sama nie wiem… (o)
gość
31-01-2022, 19:20:02

my jesteśmy już przewrażliwione cały czas sprawdzamy martwimy się, i najgorsza ta świadomość że to może odrastać oszaleć można z tym wirusem
gość
31-01-2022, 19:25:01

No powiem Ci ze tragedia jeszcze mnie swędzi tam ciagle ale to chyba mieliśmy zły papier toaletowy kupiony bo cała rodzina narzekała 😂😂😂zmieniliśmy i było ok u innych członków a mnie dalej swedzialo mam już dość tego. Kupiłam nie wiem czy czytałaś ale czopki z ziela jaskolczego i mam właśnie wsadzonego i tez swędzi mam nadzieje ze go pomoże… a nie mam żadnej infekcji żeby ciagle mnie tak swedzialo… i to nie tak jak wcześniej ze wyrosły tylko na samym dole pochwy (o)
gość
31-01-2022, 20:40:37

Autorko, te zdjęcia, które dodałaś wyglądają zupełnie normalnie. Nie ma co panikować. Tak właśnie wygląda skóra warg sromowych, nie jest idealnie gładka, ma swoją strukturę. Jakbyśmy z każdą taką *** latały po lekarzach to by nas nie wpuszczali 😂
gość
31-01-2022, 20:43:09

Gość 2022-01-31 17:22:16
powiem ci sczerze, że ja mam takie same zmiany i też się zastanawiałm czy to są nadal KK płaskie i oczywiście posmarowałam to condyliną skóra cała zeszła teraz czekam na wygojene.
To dajcie znać, bo mi to wygląda na zupełnie zdrową skórę. Tak jak ktoś napisał wcześniej nie szukajcie ich na siłę, bo to nie ma sensu.
gość
31-01-2022, 20:45:41

No ale wiecie laski jak to jest walczysz z tym gownem ok schodzi i codziennie sprawdzasz czy akurat nie wyszło znow.. starasz się żeby wszystko wróciło do normy wiec panika może jest przesada ale każda z nas by tak zrobiła. Nie chce tego mieć już po prostu . (O)
gość
31-01-2022, 20:57:08

Czy kk szybko się pojawiają lub roznoszą? Po jakim czasie można zauważyć, że jest ich więcej? Jak to u Was jest?
gość
31-01-2022, 21:01:07

Z dnia na dzień robiło ich się więcej wyskakiwały wszędzie… jedne zauważyłaś zaraz były drugie. I te jak wypalilam to trzeba było kilka razy żeby zeszły. I wychodzą aż w pewnym momencie wychodzą pojedynczo aż sie skończą 😉
gość
31-01-2022, 21:22:20

KK szybko rosną i się rozsiewają nie da się tego przeoczyć bo odstają od zdrowej skóry, i najgorsze że walczysz z tym a za jakiś czas mogą odrosnąć. Poprostu trzeba się przemęczyć u jednych rok u innych 2 i powinien organzim sobie z wirusem poradzić
gość
31-01-2022, 21:34:15

Jak nadążać je wypalać skoro tak szybko rosną? :(

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: