Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
30-01-2022, 20:45:47

dużo lekarzy bagatelizuje te zmiany mówię o KK ja bym nie wytrzymała jakbym wiedziała, że coś tam rośnie a ja nic z tym nie robię sama sobie załatwiłam leki i leczyłam
gość
30-01-2022, 21:25:07

Gość 2022-01-30 21:45:47
dużo lekarzy bagatelizuje te zmiany mówię o KK ja bym nie wytrzymała jakbym wiedziała, że coś tam rośnie a ja nic z tym nie robię sama sobie załatwiłam leki i leczyłam
Dokładnie o tym mówię 🤷🏼‍♀️ Nie wiem czy większość, ale sporo lekarzy odsyła z tym do domu bez żadnych leków i diagnozy. Popatrzą, obejrzą i nic nie stwierdzą, także ja bym radziła tym, które czekają żeby skorzystały chociażby z wizyt wirtualnych. Teraz też przez pandemię sporo lekarzy ma bardzo odległe terminy, ja sama czekam do swojej ginekolożki (prywatnie!) dwa miesiące, bo tak ma zapchany grafik.
gość
30-01-2022, 21:27:29

Cześć dziewczyny, to znowu Kaja, naczelna panikara 😂 Ogólnie dzisiaj znowu powtórzyłam test z octem, najpierw z jalbkowym, później ze zwykłym 10% i moje zmiany się nie zbieliły, co mam o tym myśleć? Bo jeśli się nie mylę to w przypadku kiedy się nie biela to nie są KK, czyż nie? 😅 -Kaja
gość
30-01-2022, 23:21:07

jeśli się nie zbieliły to nie KK nawet widać było po zdjęciach ze to VP a nie KK. Nie rośnie ? nie roziewa się na inne partie skóry ? to nie KK, wejdź sobie na zagraniczne strony tam jest dużo kobiet z VP
gość
31-01-2022, 05:43:58

Gość 2022-01-31 00:21:07
jeśli się nie zbieliły to nie KK nawet widać było po zdjęciach ze to VP a nie KK. Nie rośnie ? nie roziewa się na inne partie skóry ? to nie KK, wejdź sobie na zagraniczne strony tam jest dużo kobiet z VP
Minął dokładnie miesiąc i 8 dni i ani nic nie urosło ani się nie rozsiało. Widziałam właśnie na zagranicznym forum dużo różnych zdjęć VP i wiele z nich było w o wiele bardziej zaawansowanym stanie niż moje zmiany, dlatego podniosło mnie to na duchu, ale wolałam dopytać również tutaj, tak o porostu 😉 -Kaja
gość
31-01-2022, 06:42:32

Gość 2022-01-30 21:45:47
Tak sobie po cichu podczytuje to forum i Wasze odpowiedzi i taka mi myśl przyszła, czy Wy dziewczyny specjalnie sobie te KK wmawiacie, wyszukujecie? Bo jeśli pójdziecie do jednego lekarza, który Wam powie, że to nie KK to pójdziecie do kolejnego, drugiego, który nadal powie, że to nie KK i jeśli to Wam nie wystarczy to będziecie chodziły do kolejnego aż w końcu któryś potwierdzi Wam, że to KK? Bo tak to trochę wygląda z Waszych odpowiedzi.
gość
31-01-2022, 07:59:25

Jeśli zmiany rosną i to na różnych cześciach intymnych a lekarz to bagatelizuje to chyba coś jest nie tak, i to nie jest wymyślanie tylko jak widać olewka i czasami samemu trzeba się leczyć ja tak robię i jest ok na dzień dzisiejszy :)
gość
31-01-2022, 15:47:01

Dziewczyny ja oszaleje czyżby znow są ? One już są po condyline dlatego tak wyglądają … ale czy to znow to… (o)
gość
31-01-2022, 15:52:17

I takie zdj
gość
31-01-2022, 16:22:16

powiem ci sczerze, że ja mam takie same zmiany i też się zastanawiałm czy to są nadal KK płaskie i oczywiście posmarowałam to condyliną skóra cała zeszła teraz czekam na wygojene.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: