Aga3nt naprawdę nie doszedł żaden marker? Serce w porządku, kość udowa? Nic się nie pojawiło więcej oprócz nt?
Gość 2017-12-06 07:45:33
Nareszcie wczoraj urodził się masz mały cud malutka dostała 10 pkt więc dziewczyny głowy do góry jak widzicie podwyzszone nt nie oznacza choroby Aga3nt
Gość 2018-05-22 11:22:49
Właśnie teraz w czwartek mam USG w szpitalu na Karowej u dr Kuran, która też jest jednym z lekarzy na Agatowej. Moja lekarz prowadząca mówi że w lepsze ręce trafić nie mogłam. Teraz czekam jeszcze dwa dni i zobaczymy co wyjdzie wówczas to będzie już właściwy czas na takie badanie.
Że za wcześnie to ja wiem, to było czysto przypadkowe usg, nigdy bym nie pomyslała że na nim spadnie na mnie taki kamień. Ale to forum troche mnie pociesza, tyle wspaniałych historii.
Ostrowianka - Julka cudna!
Domi_92
Truskawka24 2018-05-22 15:41:57
Nie wiem ile w tym prawdy, ale jak tak czytam to bardzo dużo dzieci z zd nie pokazuje swoich wad na usg.
Gość 2018-05-22 21:02:02
PATI-27-NT3, w jakim mieście mieszkasz? może warto poszukać kogoś innego? Wiem co czujesz, ja bym zwariowała nie mogąc nic zrobić dlatego pytam. Czy robiłaś usg jeszcze raz u kogoś innego? U mnie pierwszy lekarz "znalazł" nt-5,6, nastepnego dnia lekarka która bardziej się przyłożyla i zrobiła usg nie w 2 minuty ale w 20, mierzyła z 10 razy i wychodzi 3,8 - 4,2. Widzisz jaka duża to różnica... Może warto sprawić? Nie namawiam, ale mnie ten mneijszy wymiar uspokoił odrobine, mimo że nadal jest fatalny.
Domi_92
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.