Reklama:

duphaston (897)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

Początkująca
22-10-2015, 11:10:33

Mysle ze test juz w tym dniu powinien cos wykazać.... Poczekam jesli do niedzieli nie dostane to powtórzę test
Czułam ze jestem w ciąży tak mi szósty zmysł podpowiadal a tu nie jedna krecha 😐 zastanawiam sie ile trzeba brać ten duphaston by sie miesiączka wyregulowala. Ja ostatnio mialam cykl 63 dniowy
Moja ginekolog mowi ze eeewe tam tak bywa chcem zmienić lekarza bo jej podejscie jest beznadziejne
Zero badan niczego bierz tabletki i tyle
A mnie całymi dniami pobolewa brzuch raz mniej raz bardziej ostatnio jajniki mnie kuja aż się budzę po nocach
Nawet usg mi nie zrobiła
Początkująca
22-10-2015, 11:12:23

Mam nadzieje ze ciebie tak piersi po nim nie zaczną bolec ja mialam trudności z użyciem Glowy i ich umyciem każdy ruch bol sprawial chodziłam jak staruszka zgarbiona
Początkująca
22-10-2015, 11:13:05

Z umyciem Glowy przepraszam
Początkująca
22-10-2015, 11:13:17

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
22-10-2015, 11:15:48

Mysle ze powinnaś bardzo dobrego lekarza poszukać przelecialam wiele forum i bylo wiele kobiet które doczekaly sie dzidziusia pomimo problemów z tarczyca i nieregularnymi miesiaczkami
Niestety musimy być dobrej mysli
gość
22-10-2015, 11:17:24

Może faktycznie jesteś w ciąży czego z całego serca ci życzę :)
Co do @ to ginekolog powiedział mi, że 2-3 po odstawieniu dupka @ powinna się pojawić ale czytałam, że niektóre kobietki dostają jej nawet po 2 tygodniach.
Więc nadzieja zawsze jest :) A często szósty zmysł nie zawodzi. Skoro temperaturę masz podwyższoną.... Ajć trzymam kciuki za II grube krechy :))).
Mnie piersi nie bolą, na szczęście. Mam tylko takie chwilowe mdłości ale podobno to naturalne przez dupka. Kiedyś gdy brałam bromergon na wywołanie @ nie mogłam z łóżka wstać, wymiotowałam, kręciło mi się w głowie.... Nie polecam go
Początkująca
22-10-2015, 11:24:29

Mnie dopiero zaczely bolec dopiero tak dzien po odstawieniu. Nie wiem co myśleć poczekam do końca tygodnia choc to trudne bardzo dzis rano mialam nieco brązowego śluzu ale tylko przy pierwszym siusianiu
Teraz mam śluz wodnisty przezroczysty na zmianę z mlecznym 😐 gubię sie juz w tym wszystkim
Dziekuje bardzo tobie tez życzę ujrzenia dwóch kreseczek
Ja juz synka mam w pierwsza ciążę zaszlam bardzo mlodo teraz syn sam się upomina o rodzeństwo 😃
Początkująca
22-10-2015, 11:26:43

A od Kiedy starasz sie o dzidziusia
Moze podasz imię nicku nie masz będzie łatwiej się zwracać do ciebie 😊
Początkująca
22-10-2015, 14:38:29

Zapomniałam, że mam tu przecież założone konto :) :D
Dzidzie chciałam mieć zawsze, zawsze marzyłam o gromadce dzieci :) W sumie to teraz jesteśmy po pierwszej próbie.
Początkująca
23-10-2015, 05:53:41

Wczoraj po stosunku dostalam lekkiego krwawienia. Myslalam ze to @ juz przyszla wiec zalozylam wkladke i nic . tylko podczas siusiania mam troszeczke krwi na papierze... Czy tak wygladaja @ po duphostanie? Czy wogole mozna nazwac to @?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: