Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
25-01-2022, 10:01:32

Kulka1324 2022-01-24 16:25:48
Kaju jeśli to możliwe to kup SB lactacyd czerwony antybacteial jest mega dobry ;)
A do czego ten lactacyd? Do mycia po prostu? 😅 Bo po ostatnim grzybki, który mnie chwycił ze 3 lata temu już się boje czegokolwiek tam używać 🤭 -Kaja
gość
25-01-2022, 18:55:27

Tak jest mega dobry polecam używam go dwa lata ostatnio użyłam mamy bo mi się skończył i właśnie to zauważyłam co mam ...
gość
26-01-2022, 03:59:45

Kaja porównaj SB to zdjęcie jak teraz wygląda to a wcześniejsze moje po stosowaniu tego żelu musiałam SB Podraznic błonę śluzową ciągłym naciąganiem i sprawdzaniem
gość
26-01-2022, 18:21:04

Kulka1324 2022-01-26 04:59:45
Kaja porównaj SB to zdjęcie jak teraz wygląda to a wcześniejsze moje po stosowaniu tego żelu musiałam SB Podraznic błonę śluzową ciągłym naciąganiem i sprawdzaniem
Podziwiam, że je zauważyłaś, bo ja chyba bym nie zwróciła uwagi na nie 😅 Ja jedynie u siebie zwróciłam uwagę tylko dlatego, bo jeden ziomek był dość długi i jak tam zajrzałam to mi się przykleił do cewki(?) czy do resztek błony dziewiczej, nie wiem cóż to tam jest, ale przy wejściu do pochwy ogólnie. I za nim znalazłam takie małe wypustki w linii prostej, ale oglądałam je wczoraj i były jakie są, może troszkę mniejsze nawet 🤔 -Kaja
gość
26-01-2022, 23:21:15

Słuchajcie, na razie, licząc wizyty gin, krioterapię, leki/ condyline, kolposkopię i badania na choroby przenoszone dr płciową (mam „tylko” hpv😅) i krioterapię wydałam ok. 2500 zł. Nie liczę szczepienia😏dziwne, bo właśnie o tych dodatkowych badaniach na choroby weneryczne mało w wątku. Pamiętajcie, że to mega ważne po wymrazaniu super się wszystko goi. Niedługo 3 już zabieg. Mam mały dołek. Partnerowi powiedziałam, że mnie zaraził, zostawił mnie poprzez stek wyzwisk i SMS. On mnie zostawił, bo śmiałam go podejrzewac o zarażenie. A stwierdzilam, że skoro porzucił mnie jak nieciekawą zabawkę, to nie mam obowiązku potwierdzić zarażenia. Minęło kilka miesięcy. Kontakt mamy słaby, odzywa się wyłącznie, gdy ja milczę i juz nie będę pisać, bo rozdrapuję rany, a chcę iść tylko do przodu. Dalej do mnie jego słowa wypowiedziane przy rozstaniu wracają, a nocą ze zdwojoną siłą. Najgorsze jest to, że jestem już po 30 i chcę bardzo mieć dziecko takie moje nocne wywody. Sia
gość
27-01-2022, 03:55:45

Kaja ogólnie u mnie nie stwierdzono kk xd może to jest natural hahahah także wiesz ja wszytsko zauwaze jestem mega przewrażliwiona...no cóż takie życie ahhaa
Sia a ty się nie stresuj faceci tacy są jak coś nie tak to ich nie ma ;) masz rację trzeba iść do przodu a nie się cofać będzie dobrze zobaczycie
gość
27-01-2022, 04:16:08

Kochana jak to mówią tego kwiatu jest pół swiatu widocznie jest dupkiem skoro tak się zachowuje i nie jest Ciebie wart. Bo powinien się z tym zmierzyć i Ciebie wspierać a nie jak dziecko uciec! Wiem ze łatwo się mówi bo ja bym była wrakiem ale trzeba to przerwać widocznie czeka na Ciebie ktoś lepszy kochana ! I nie ma co się łamać tylko głowa do góry cycki pod pachę i pokaz typowi jaka jesteś twarda i niezależna. To jesteśmy w podobnym wieku bo ja za rok 30 🤭(o)
gość
27-01-2022, 07:19:06

Dzięki kobietki za wsparcie! Podniosłyście mnie na duchu❤️ Najgorsze, że on po takim czasie nawet nie zdaje sobie sprawy, że nawet jak jest bezobjawowy (wątpię bardzo żeby się zbadał, do lekarza nigdy by nie poszedł) to moze zarażać. To już nie moje zadanie, żeby go uświadamiać, ale w tym widzę, jak zaniedbaniem można wyrządzić sobie i innym krzywdę. Miłego dnia wszystkim
gość
27-01-2022, 09:17:46

Sia ja tak samo jestem po 30 i zostałam sama i powiem szczerze, że przez to wszystko mam jakiś uraz do facetów nawet nie mam ochoty nikogo poznawać wolę być sama, również zrobiłam testy na wszystkie choroby weneryczne jak zaraził jednym nie wiadomo czym jeszcze na szczęście wszystkie ujemne. Dzieci nie planuje przez inne problemy zdrowotne, ze wszystkim muszę radzić sobie ale co zrobić takie życie.
zizi
gość
27-01-2022, 09:56:30

Dziołchy widocznie trafiliście na dupkow. Szkoda czasu na takie osoby… ale zawsze w takich sytuacjach wychodzi jaki człowiek jest. Głowa do góry teraz jest czas dla was 🥰 (o)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: