Reklama:

brodawczakowatość czy hpv? (70)

Forum: Infekcje intymne

gość
26-09-2024, 21:10:07

gość 18-08-2024, 09:48:10
Czy ktoś po stosowaniu Condyliny cierpiał na okropny świąd pochwy?
ja mam świąd pochwy teraz będę miała 3 dawkę czy jest lepiej nie wiem trudno powiedzieć a jak u ciebie objawy ustapiłÿ proszę o odpowiedź
gość
06-10-2024, 20:32:18

Mam to samo :( :(
gość
07-10-2024, 05:38:48

Pokaż jak to u ciebie wygląda
gość
14-12-2024, 17:52:46

Co to może być ...
gość
16-12-2024, 22:21:57

od ponad miesiąca mam takie zmiany na wargach wewnętrznych, ginekolog przepisał mi spreje i globulki które nic nie dają, wynik badań na hpv wyszedł negatywny. co to może być i do jakiego lekarza powinnam się zgłosić?
gość
23-12-2024, 19:54:36

To hpv jak dalej się maja sprawy u was
gość
25-12-2024, 23:25:57

Ja ide teraz do mojej ginekolog, bo zwariuje niedlugo. Od dlugiego juz czasu mecze sie ciagle z pieczeniem, kluciem, nasila mi sie to wszystko przed miesiaczka. Cytologia wychodzi prawidlowa, posiewow mi nie robila tylko na oko mowila, ze grzybica i ladowala w kolko globulki po ktorych mialam brac probiotyki, do tego zawsze po stosunku kazala brac probiotyki. Teraz wyczytalam, ze jest cos takiego jak cytolityczne zapalenie pochwy: „Cytolityczne zapalenie pochwy, spowodowane miejscowym nadmiernym wzrostem bakterii z rodziny Lactobacillus we florze bakteryjnej pochwy; objawy zgłaszane przez tę grupę pacjentek są bardzo podobne do wskazujących na drożdżycę sromu i pochwy (pieczenie, świąd, białe upławy, trudności w oddawaniu moczu, dyspareunia); pacjentki zgłaszają pogorszenie objawów kilka dni przed miesiączką; leczenie tego typu bólu sromu następuje poprzez natryski pochwy roztworem wodorowęglanu sodu”. Mam pieczenie, swiad, biale uplawy i do tego nasila mi sie przed okresem, bralam tyle tych probiotykow, ze nie zdziwie soe jak wlasnie to jest u mnie przyczyna. Wymusze teraz u niej posiewy na bakterie i grzyby, jak nic nie wyjdzie to kaze jej sie tym zajac, bo juz rece opadaja na tych lekarzy. Placi sie gruba kase, a oni nic nie wiedza.
gość
12-01-2025, 12:16:41

Pisze bo sama czekałam aż ktoś odpisze tutaj - ja od tego zdjęcia wyżej "co to może być..."
A więc byłam u ginekologa, cytologia ok, HPV wysokiego ryzyka nie wyszło, już 2 ginekolog mówi że to mogą być kłykciny, ale nie mam 100% diagnozy, powiedzieli mi że musiałabym wyciąć i wysłać do badania, przepisano mi Condyline i dzisiaj zaczynam leczenie, zobaczymy czy to odpadnie.
gość
25-01-2025, 23:45:27

I jak odpadło
gość
26-02-2025, 10:09:26

Ja mam hpv i wyglądało to dosyć podobnie, ale ja się nie znam. Poza tym wyszło ujemnie to musi być coś innego.

gość 16-12-2024, 23:21:57
od ponad miesiąca mam takie zmiany na wargach wewnętrznych, ginekolog przepisał mi spreje i globulki które nic nie dają, wynik badań na hpv wyszedł negatywny. co to może być i do jakiego lekarza powinnam się zgłosić?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: