Reklama:

Wystająca skóra pod językiem (16)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

gość
22-04-2024, 18:55:53

Czy te wystające części skóry pod językiem są normalne?
gość
22-04-2024, 18:59:14

Uprawiasz seks oralny? Wygląda jak kłykciny. Na pochwie/odbycie nie masz nic?
gość
22-04-2024, 19:24:10

Nie i nie, nie mam
gość
22-04-2024, 19:31:45
gość
22-04-2024, 19:33:02

Dodam też że tak na prawdę mam to odkąd pamiętam chyba
gość
22-04-2024, 19:35:03

Brodawczakowość na pochwie lub wewnątrz raczej też masz
gość
22-04-2024, 19:36:31

Nic takiego nigdy ani ja ani ginekolog nie zauważył na pochwie
gość
22-04-2024, 19:41:47

Ok jeśli uważasz że nie.
gość
22-04-2024, 19:45:35

No bo rozumiem że byłoby to zauważalne tak?
Nic takiego w tamtych miejscach nie zauważyłam nigdy
gość
22-04-2024, 20:00:15

Z pewnością tak

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Opryszczka?
Witam, wróciłam z wakacji i pojawiła mi się niepokojąca zmiana. Oboje z partnerem regularnie się badamy i nigdy nie było mowy o opryszczce, nie miałam żadnych objawów przed, rano nie było nic, a wieczorem już dość spora zmiana. Nie piecze, nie mrowi, ale boli. Czy to na pewno opryszczka?
gość
Narośl na wardze sromowej
Od kilku miesięcy mam na wardze sromowej niewielką narośl, nie boli i nie swędzi, wiecie co to może być?
gość
Opuchlizna koło łechtaczki
Chciałabym się poradzić w pewnej dolegliwości. Otóż jakiś miesiąc temu zaczęło mnie swędzieć w okolicach intymnych (zarówno w okolicach wejścia do pochwy, jak i łechtaczki). Oczywiście trochę to 'drapałam', bo ciężko tego nie robić. Jako, że zaraz miałam dostać okres, to stwierdziłam, że po jego zakończeniu od razu idę do ginekologa. Tak zrobiłam. Jednak dzień przed wizytą postanowiłam przyjrzeć się okolicom łechtaczki i zauważyłam tam zaczerwienienie z jednej strony i obrzęk. Jedna lekarka stwierdziła, że to opryszczka (bo znalazła jakąś krostę również na wardze sromowej i powiedziała, że jej to wygląda na powikłania 'przenoszonej' opryszczki i mam brać Heviran), a druga przeczytała w historii pacjenta, że poprzednia zdiagnozowała opryszczkę, to zerknęła tylko 0,01 sekundy na wskazane miejsce i powiedziała 'no wirus to wirus' 😬🫠 cokolwiek to miało znaczyć. Pomijając fakt, że mój mąż jest moim jedynym partnerem seksualnym w życiu i ja dla męża również jedyną partnerką i używamy zawsze prezerwatyw.. nie wiem jak mogłabym zarazić się opryszczką narządów płciowych.. to chciałabym się tu poradzić, czy faktycznie jest to w ogóle możliwe, żeby zarazić się w inny sposób niż po prostu przez stosunek? i czy może to być jednak coś innego? Czekam na wizytę u trzeciego ginekologa, ale zaczynam już schizowac, że to jakiś rak sromu, czy coś takiego..
gość
Pytanie do specjalisty
Jestem już umówiona do ginekologa, ale wariuje. Co to jest zaznaczone w kółeczku? Jest to tylko na jeden wardze sromowej. Mam wrażenie, że swędzi, ale nie boli
Reklama: