Reklama:

USG przezpochwowe po laparoskopii (12)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
29-05-2024, 08:03:30

Laparoskopia jest dużo bardziej inwazyjna niż histeroskopia. Robią 3 nacięcia w podbrzuszu i dostają się do macicy celem wycięcia zmian. Histeroskopia to zabieg jednego dnia, bez porównania. Będziesz kiedyś miała (czego nie życzę), to się przekonasz jak jest i może zrozumiesz.
gość
29-05-2024, 08:06:13

W zasadzie to mogę złożyć sprzeciw na decyzję do Komisji Lekarskiej. Lepiej znać swoje prawa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
gość
Torbiel w pochwie
Lekarz wykrył u mnie torbiel w pochwie, dość dużą i skierował mnie na operację wycięcia. Czy istnieją jakieś inne sposoby leczenia, np. terapia hormonalna w tym przypadku?
gość
Białe grudki na wargach sromowych
Mam dziwne, białe grudki od wewnętrznej strony warg sromowych. Co to może być? Jest ich sporo
gość
Bańka na penisie
Witam ostatnio mi wyskoczyła oto taka bańka na penisie ktoś wie jak to wyleczyć lub co to jest ?
Reklama: