rok temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. od tamtej pory przez 8 miesięcy miałam bardzo regularne miesiączki co 28-29 dni. w międzyczasie miałam robioną cytologię - badania wyszły ok. teraz spóźnia mi się okres już 5 dzień. bardzo źle się czuje i odczuwam codziennie silne bóle w podbrzuszu. Zrobiłam 3 testy ciążowe - wyszły negatywne. czy jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? czy jest możliwe inne zaburzenie?
Dzień dobry, 11h po stosunku zażyła tabletkę Escapelle, jednak zamiast popić ją wodą, rozpuściła się na języku… czy to może sprawić, że nie zadziała ? Czy powinnam zażyć kolejna ?
Pozdrawiam
Dzień dobry, chciałam sięgnąć porady ponieważ 3 dni temu skończył mi się okres, lecz zauważyłam brązowe plamienia. Wcześniej miałam plamienia tylko ostatniego dnia okresu. Czy któraś z was też tak miała i wie dlaczego tak się dzieje? Proszę o pomoc
Witam,czy stosując jako antykoncepcjęspiralę miedzianą jest możliwość opóźnienia miesiączki. Czy można stosować jednocześnie przez maksymalnie 10 dni spirale i tabletki antykoncepcyjne?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pani ginekolog powiedziała że widzi ciąże ale nie rozwija się prawidłowo i kazała zrobić test hcg i wyszedł '< 0.100 czy to jest ciaza i co miałam robić żeby zroslo
11 sierpnia miałam początek miesiączki, ogólnie było skąpe krwawienie, 14 sierpnia uprawiałam stosunek płciowy bez zabezpieczenia z wytryskiem w środku. Okres zawsze miałam 5 dni, akurat w tym cyklu trwał 8 dni z mocniejszym krwawieniem w ostatnich trzech dniach. 27 sierpnia i 28 sierpnia współżyłam z drugim partnerem, uprawiając stosunek płciowy przerywany. Nadmienię, że cykle mam w miarę regularne 28 dni. 16 września robiłam test, który wyszedł pozytywnie, a 18 września ginekolog potwierdził ciąże. 16 października miałam usg gdzie CRL wyszło 2,33cm a 8 listopada crl-5,67cm a termin porodu lekarz ustalił mi na 21 maja. Czy na podstawie tych danych mozna wytypować który partner może być ojcem dziecka
Dzień dobry mam pytanie 30 lat brałam microgynon odstawiłam go w lutym bo mam 51 lat i tak kazał ginekolog w.lutym marvu kwietniu nie miałam miesiączki ani plamień od 6 mają plamienia raz więcej raz mniej.natomiast od kwietnia mam siłę bole kosci i stawow przeczytałam że powinnam to zgłosić lekarz ginekolog stwierdził że do nie z tego powodu a we wszystkich recenzowanych czasopismach piszą że to brak estrogenu i progesteronu czy powinnam włączyć hormonala terapię w menopauzie proszę o odpowiedz