Gość 2018-05-22 11:29:10
Ostrowianka prześliczna córeczka możesz mi napisać czy wiedziałas, że urodzi się z zespołem Downa?jak wychodzilo nt i czy córeczka ma zdrowe serduszko?
Gość 2018-05-22 11:29:10
Ostrowianka prześliczna córeczka możesz mi napisać czy wiedziałas, że urodzi się z zespołem Downa?jak wychodzilo nt i czy córeczka ma zdrowe serduszko?
Gość 2018-05-22 14:25:22
Jak tak czytam Wasze posty Ostrowianka, Aga to wiem, że jak u nas wyjdzie jakaś wada,to też dam radę! W 12 tyg nt 3.3, resztaa w porządku i dlatego nie zdecydowałam się na żadne badnia dodatkowe, jeśli córka będzie miała jakaś wadę to i tak urodzę. Zrobimy poprzadne USG polowkowe, jestem pod opieką dobrego lekarza. Nie wiem czy decydować się na nifty, po prostu żeby wiedzieć na czym stoimy. Z Papa ryzyko 1:43. Czy dzieci z zespołem Downa mają zawsze wadę serduszka albo jakiś inny marker? Jestem przed wizytą dopiero dlatego pytam Was
Truskawka24 2018-05-22 23:15:50
Agnieszka tu nikt nikogo nie ocenia. Ja przy zespole Turnera bym się nie zastanawiała. Miałam dużo czasu na myślenie o tym co by bylo gdyby. Przeanalizowałam wiele sytuacji. Teraz czekam na poród i rozmyślam co moje dzieciątko ukrywa. Napewno stres i nerwy nie są dobre dla mnie ani dla niego. Ale tak już będzie do samego porodu.
Gość 2018-05-28 06:56:37Tak. Wiedzialam. W 15 tyg mialam amniopunkcje. NT w 9 tyg 2.5mm. Pozniej osiagnelo do 12mm i w 17 tyg zniknelo. Nazywane juz bylo torbiela karku. Na usg nie bylo widac wady serca. Po porodzie wyszlo VSD i ASD 1 ale prawdopodobnie nie bedzie trzeba operowacGość 2018-05-22 11:29:10
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.