Reklama:

Prosze Forumowiczow o Pomoc!!!!!!!! (16)

Forum: Choroby tarczycy

gość
02-05-2012, 09:15:03

GINO
Mam nadzieje, ze wiecej nie zajrzysz na watek o chorobach kregoslupa.
Twoje tam wystepy byly zenujace i nie na miejscu. Jak ci ktos odpowiadal, ze lekarz jest kompetentny do takich pytan, to zaczelas obrazac uczestnikow watku i wydaje ci sie ze anonimowo obrzucac blotem swietnych ludzi. I nikt cie nie wykopywał, przestraszyłas sie ze teraz nie mozna tam pisac anonimowo i sama sie wynioslas.
UWAZAJCIE CI PISZECIE DO GINY, jak jej odpowiedz nie pasuje to zaczyna wylewać na odpowiadającego wiadro pomyj.
Teraz tez nie pasuje jej Wasza odpowiedz ze dieta jest konieczna.
Niestety obzerając się nikt jeszcze nie schudl.
gość
02-05-2012, 15:39:47

Prosze wybaczyc,ale nigdy na forum chorob kregoslupa,nie pisalam anonimowo!!!!! tym razem ktos tu mnie obraza! Nigdy ,NIGDY nie pisalam anonimowo! I kto powiedzial,ze JA teraz mowie ,ze niby nie pasuje mi ze dieta jest konieczna!!?? Wiem o tym BARDZO DOBRZE !!! Mowie tylko,ze ,BEDZIE MI TRUDNO i CIEZKO z dieta!!! A to co innego! A anonimowo to teraz TY gosciu piszesz i nie masz odwagi sie podpisac.I na nikogo nie wylewalam zadnego wiadra pomyjow,inni zartowali ,wiec i ja sie staralam nie zawsze powaznie cos napisac,obracajac cos w zart. I nie wynioslam sie z tamtego portalu,nikogo sie nie przestraszylam,bo zawsze mowilam to co myslalam,a nie co kto by chcial uslyszec,nadal jestem na tamtym portalu,czytam co inni pisza,uznalam ze co mam tam pisac,ciagle to samo?,powtarzac sie? to nie ma sensu,by walkowac to samo,boli czy nie boli,teraz nie mam czego sie pytac bo wiem ze siedza tam tylko stale ci sami.Wiec prosze nie pisac czegos za mnie,dobrze?I jesli siedzisz w tamtym portalu,nie wciskaj sie do tego portalu,Goscu,bo wprowadzasz zamet.Piszac tutaj,nie wymienilam nikogo,zadnego imienia,pseudonimu,zadnej nazwy,wiec nie odkarzaj,a jesli ktos nie chce do mnie pisac-nie musi,przeciez nikogo nie zmuszam.kazdy wypowiada sie z wlasnej i nieprzymuszonej woli.Dziekuje. Gina.
gość
02-05-2012, 16:04:28

Cześć Gina,
widzę, że zmieniłaś towarzystwo.
Piszesz, że nigdy nie obrażałaś nikogo. Poczytaj, bardzo proszę, swoje wypowiedz na wątku o kręgosłupie, zwłaszcza te, w których przyznajesz, że niegdyś się logowałas, a teraz wolisz pisac anonimowo /jako troll?/. Z Twojego między innymi powodu wątek został zmodyfikowany.
Zresztą istnieje cos takiego jak ustalanie adresu komputera, co powinnas miec na uwadze, bo ja swojego czasu miałam.
Jak sama kiedys u nas pisałas, to jest otwarte forum i każdy może tu zaglądac i pisać. Tez choruję na tarczycę, więc uważam, że jestem tu jak najbardziej na miejscu. Nie dotyczy mnie, póki co, problem padaczki, ale tamten wątek też czasami czytuję. To chyba dozwolone?
A Twoje uwagi, że na forum o kręgosłupie wciąz sa te same osoby, mają sie do prawdy tak jak to , ze atmosfera Księżyca składa sie ze sztabek zlota.
Zresztą wnioskuję, że zazdrościsz tamtej atmosfery, bo sama potrafisz tylko chcieć i brać, a nic dawać od siebie.
Mimo wszystkiego duzo szczęścia i zaparcia w odchgudzaniu Ci zyczę.
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
04-05-2012, 00:21:47

Proszę Was darujcie sobie kłótnie. Wracamy do pisania.
To nie czas ani miejsce na kłótnie. Dziękuje.
gość
19-07-2016, 17:15:18

Treść zablokowana przez moderatora

gość
19-07-2016, 17:18:48

Hej czytałam twoja wiadomość,tak możesz przytyć ja przytlam po tych tabletkach 80 kg ,nie mogę patrzyć na siebie wyglądam jak slonica ,lekarz twierdzi że powinna chudnąć a jest odwrotnie ,na początku miałam 75 ,później 100,a na końcu 150 bo brakowało mi hormonu ,ale wyglądam okropnie ,nie wiem czy brać te tabletki bo nie chce tak wyglądać

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: