Prosze wybaczyc,ale nigdy na forum chorob kregoslupa,nie pisalam anonimowo!!!!! tym razem ktos tu mnie obraza! Nigdy ,NIGDY nie pisalam anonimowo! I kto powiedzial,ze JA teraz mowie ,ze niby nie pasuje mi ze dieta jest konieczna!!?? Wiem o tym BARDZO DOBRZE !!! Mowie tylko,ze ,BEDZIE MI TRUDNO i CIEZKO z dieta!!! A to co innego! A anonimowo to teraz TY gosciu piszesz i nie masz odwagi sie podpisac.I na nikogo nie wylewalam zadnego wiadra pomyjow,inni zartowali ,wiec i ja sie staralam nie zawsze powaznie cos napisac,obracajac cos w zart. I nie wynioslam sie z tamtego portalu,nikogo sie nie przestraszylam,bo zawsze mowilam to co myslalam,a nie co kto by chcial uslyszec,nadal jestem na tamtym portalu,czytam co inni pisza,uznalam ze co mam tam pisac,ciagle to samo?,powtarzac sie? to nie ma sensu,by walkowac to samo,boli czy nie boli,teraz nie mam czego sie pytac bo wiem ze siedza tam tylko stale ci sami.Wiec prosze nie pisac czegos za mnie,dobrze?I jesli siedzisz w tamtym portalu,nie wciskaj sie do tego portalu,Goscu,bo wprowadzasz zamet.Piszac tutaj,nie wymienilam nikogo,zadnego imienia,pseudonimu,zadnej nazwy,wiec nie odkarzaj,a jesli ktos nie chce do mnie pisac-nie musi,przeciez nikogo nie zmuszam.kazdy wypowiada sie z wlasnej i nieprzymuszonej woli.Dziekuje. Gina.