Reklama:

Pierwsze badanie. (25)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
11-07-2004, 09:43:00

Czy podczas pierwszej wizyty lekarz bedzie badal takze moje piersi?
gość
12-07-2004, 18:40:00

Pewnie tak. Z reguly na kazdej wizycie ginekolog bada piersi
gość
13-07-2004, 10:22:00

Jezeli lekarz nie zbada ci piersi to sama to zaproponuj.To naprawde wazne
gość
14-07-2004, 08:10:00

ale to podwójny wstyd
gość
14-07-2004, 10:27:00

Jeżeli tak się wstydzisz to wybierz sie do ginekologa kobiety. Będzie ci łatwiej przełamać wstyd.
gość
14-07-2004, 11:40:00

ISTNIEJE OGÓLNA OPINIA ZE LEKARZE GINEKOLODZY MĘŻCZYŹNI SĄ LEPSI W SWOIM FACHU
gość
27-07-2004, 13:31:00

a co kobieta ginekolog to zaraz porownuje

ona ma wieksze piersi niz ja, ma lepszy tylek itp :-o
gość
23-08-2007, 21:15:00

kobieta ginekolog jest mneij delikatna. Wpiernicza paluchy bez żadnego ale. A męzczyzna, jak jes dobry to robi to delikatnie. u mnei jest 4 ginekologów: 3 meżczyzn i jedna kobieta. Jeden wyśmiewa dziewczyny, jak nie mają więcej niż 19 lat, drugi jest delikatny, żartobliwy, a trzeci, moim zdaniem najlepszy-delikatny i dużo mówi. co uspokaja. A kobieta?? bez komantarza. wpycha paluchy i maca. Gdybym jej nie powiedziała, ze jestem dziewica to wepchałaby mi chyba całą łapę.
gość
24-08-2007, 09:24:00

To stereotyp, ze kobieta ginekolog nie jest delikatna i "wpiernicza swoje paluchy". Ja poszlam na pierwsza wizyte do pani ginekolog, ktora polecala mi moja mama, ciotka.. Mysle, ze jest dobrym fachowcem a poza tym jest bardzo przyjazna. Nie musisz sie wstydzic tej wizyty, bo idziesz do lekarza - dla niego to kolejne z tysiaca podobnych badan, ktore wykonal i nic go nie dziwi. Jesli pojdziesz teraz to bedziesz miala za soba stres i sama sie przekonasz, ze nie warto sie denerwowac. Zadbaj jedynie o higiene a mysle, ze wizyta nie bedzie niczym nieprzyjemnym. Zaczerpnij opinii od mam Twoich kolezanek, czy rodziny a na pewno poleca Ci kogos kompetentnego. Jesli chodzi o plec lekarza, to jest to nieistotne, jesli jest dobrym specjalista.
gość
02-09-2007, 00:51:00

A może zapytaj swojego chłopaka lub męża. Kobieta czy mężyzna. Nie masz pojęcia jak mężczyźni są upokrzeni tym jak ich partnertki chodzą do ginekologa mężczyzny. Ażeby to zrozumieć trzeba naprawdę kochać swojego partnera i być dojrzałym.Spróbój go zapytać. I nie wierz tym babom które mówią-tylko mężczyzna bo jest delikatny. Jak idzie do laryngologa to też kryterium wybory jest delikatność? Nie bo to nie te sfery. Jak możesz idź do kobiety.Twój facet cię za to ozłoci.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: