Reklama:

Inofem, Inofolic (265)

Forum: Niepłodność

Początkująca
18-10-2014, 08:47:45

No własnie... tak na chłopski rozum Inofem nie zawiera przecież hormonów, więc nie wyklucza się z tabletkami antykoncepcyjnymi, tylko czy jest sens picia go skoro nie będzie mógł zadziałac (tak mi się wydaje) bo nie ma tak jakby owulacji właściwej jak się bierze tabletki anty - tzn jest ale nie taka jak jest kiedy sięich nie bierze:D wiecie o co mi chodzi....
W sumie na stronie producenta www.inofem.pl nie pisze nic na ten temat żeby ich nie brac... ale teraz mi zabiłyście ćwieka.... bo gdyby się okazało że można to jeszcze lepiej.... bo wiadomo, że tuż po odstawieniu tabsów jest największa szansa na zajście w ciążę.... to wtedy na 2-3 miesiące przed odstawieniem zacząć pić Inofem i sukces gwarantowany....
Jak któraś wypyta gina dajcie znać!
Początkująca
19-10-2014, 18:01:18

Też tak właśnie myślę "na chłopski rozum", że może już wcześniej zaczną robić jakieś tam porządki w organiźmie.
Forumowiczka
19-10-2014, 18:48:28

No a ja zapytałam bo w styczniu mam odstawić tabsy i od razu się starać o dzidzie, także wypadałoby już zacząć brać... tylko że tak jak mówie jesstem na tabletkach anty, no ale trudno. Ryzykuje wywalenie kasy w błoto i biore, może akurat zadziała :)
Początkująca
21-10-2014, 17:54:42

Siemka:)
Jak się dziewczyny zapatrujecie na ten Inofem? Realnie...? Zastanawiam się czy warto zainwestować? Staram się o dzidziusia już (dopiero?) 7 miesięcy i nic. Ostatnio na innym forum dużo się naczytałam o tym preparacie i poważnie się nad nim zastanawiam. Mam policystyczne jajniki ale do tej pory żaden lekarz mi o nim nie mówił, wszyscy tylko lekarze mówili mi żeby to leczyć lekami antykoncepcyjnymi i głupia słuchałam... a teraz odrzuciłam i z mężem "działamy" i nic....
Forumowiczka
21-10-2014, 18:48:04

Ja też znam ten lek z forum :) ale kupiłam i biore od przyszłego tygodnia :) Podobno naprawdę dużo dziewczyn po nim zachodzi w ciąże :)
Początkująca
25-10-2014, 18:46:18

HappyPaquarette 2014-10-21 20:48:04
Ja też znam ten lek z forum :) ale kupiłam i biore od przyszłego tygodnia :) Podobno naprawdę dużo dziewczyn po nim zachodzi w ciąże :)
trzymam więc mocno kciuki za suplementację i za owocne starania. Zdawaj nam relacje jak samopoczucie itp.
Wtajemniczona
26-10-2014, 11:29:24

Inofem? ja na rzie piję zioła na płodnośc i owulacje baby mama med, ale jak ten inofem taki suteczny, to możei ja spróbuję... amożna to łaczyc z moimi ziołami?
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/4o3fxuun6ecatnpb.png[/img][/url]
Forumowiczka
26-10-2014, 11:35:08

Myśle że tak, bo inofem to tylko suplement i witaminy także spoko ;)
Początkująca
04-11-2014, 10:29:27

Inofem jest na pewno tańszy od infolicu to pierwsza różnica. Inofem też ma fajny pomarańczowy smak, co do działania to inofem dobrze reguluje gospodarkę hormonalną. Oczywiście nie ma się co nastawiać na nie wiadomo jakie działanie od razu bo na każdego człowieka inaczej działa no i na wszystko potrzebny jest czas.
Początkująca
04-11-2014, 11:52:33

ja nie biorę ani tego ani tego, ale chyba sporo kobiet to bierze. Póki co biorę Femibion i piję zioła Regularne Cykle

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: