Reklama:

HPV (82)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Infekcje intymne

gość
19-04-2024, 21:43:32

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-06-2024, 14:10:27

Mi się wydaje że to na języku to są po prostu kubki smakowe . Brodawki okolone dokładnie.
gość
26-06-2024, 04:11:22

Powiem wam tak zyje z tym już 12 lat i pilem i palilem i dużo stresu przez to się robi na jezyku przez stres i nerwy i błędne koło się toczy mam zaburzone funkcjonowanie hustawki na stroju mało snu lub dużo, stres to jelita układ pokarmowy itd i dlatego jest ten nalot i to czuć taki kwas czy pieczenie wtedy też się rozwija kanadida ona powiększa depresję lub ja tworzy i jest organizm zakwasozny źle emocje i przez to chorujemy masz 2 opcje albo się bierzesz za siebie zdrowe odżywianie, pozytywne myśli regularny sen i przywracasz organizm do normy albo choruj i cierp ;( nie polecam lekarzy ! Pamiętaj ile sie choduje chorobę tyle się leczy , ja tam już bym dawno wziął sznur bo to popsuło mi życie i siadły mi węzły chłonne , szkoda ze niema grupy na msger dla ludzi z takimi objawami i wsparcie by było i było by nam raźniej 3majcie się
gość
06-09-2024, 07:34:50

Witam. Mam pod językiem widoczne krostki przypominające niteczki czy ktoś wie co to może być? nic mnie nie boli ani nic nie przyjemnego nie czuje. Z góry dziękuję za odpowiedź
gość
06-09-2024, 13:40:44

Trudno powiedzieć, może to być HPV w jamie ustnej, szczególnie jeżeli była możliwość zarażenia się tym przez seks oralny
gość
08-09-2024, 12:44:30

Na Internecie znalazłem identyczne zdjęcia tych krostek co wyglądają jak niteczki i na zagranicznych stronach nazwali to "plica fimbriata" inaczej fałd strzępiasty i niby to jest normalne. Więc chyba to nie jest HPV :) A wy co sądzicie?
gość
12-10-2024, 13:18:21

biały nalot to prawdopodobnie przerost candidy albicans
gość
12-10-2024, 13:32:50

Candida to nie tylko nalot i problemy w ustach czy na języku, to także mgła umysłowa gorszy sen problemy jelitowe, ogólnie potrafi przybrać postać ogólnoustrojowej. Po 1 zmiana diety- zero cukru, zmniejszenie węglowodanów w diecie (również węglowodanów złożonych) kalorie można zastąpić zdrowymi tłuszczami, dobrze mogłaby się sprawdzić dieta ketogeniczna, ale nie wszyscy mogą ją stosować, wtedy po prostu zmniejszyć węglowodany w diecie ( jeśli ktoś nie wie co to węglowodany niech doczyta w internecie). Polecany również produkt candex pure essence, drogi ale jedyny skuteczny. Zdrowia
gość
12-10-2024, 13:36:27

zapomniałem dodać całkowicie wyeliminować również papierosy i alkohol ( cukier papierosy i alkohol działają na candide jak benzyna do ognia)
gość
06-11-2024, 09:53:09

pomóżcie, co to może być,że zdjęć innych wynika ,że hpv.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: