Reklama:

Czy to może być ciaza ? (14)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
04-10-2024, 21:36:10

gość 04-10-2024, 23:33:00
gość 04-10-2024, 23:04:25
Czy byłaś u ginekologa, że wiesz na 100 % że to nie infekcja intymna? Śluz jakiś dziwny wodnisty, potem biały gęsty a obecnie śladowe ilości białego śluzu jak wytrę w papier to żółty. Tak wygląda infekcja intymna.

Zdjęcia już nie dodawaj. Test ciążowy robiony w tym czasie powinien wskazać już ciążę. Wynik należy od czytać po 5 minutach tylko, powyżej tego czasu mogą zachodzą inne reakcje chemiczne fałszującewynik wynik testu ciążowego.

Robilam 3 testy, jeden 5 dni po tym niby okresie drugi 9 a trzeci 11 dni. Odczytałam wynik do 3 minut i na każdym wyszła mi jedna kreska w polu testowym C nie było nawet śladu kreski chyba że jestem slepa
. Zle napisałam w Polu C kreska a w T nic. Na jednym to nawet biel wizira. Chodzi mi o to że mam zgage i zawroty głowy I nie wiem czy to wina może odwodnienia, smażonego posiłku czy ciąży. Ale nie wiem Test czy te testy by mnie oszukały skoro po terminie miesiaczki robione.? Sledze różne fora i dziewczynom już nawet w dzień miesiaczki wychodzą 2 wyraźne krechy jeśli to ciąża
gość
05-10-2024, 15:00:49

gość 04-10-2024, 23:36:10
gość 04-10-2024, 23:33:00
gość 04-10-2024, 23:04:25
Czy byłaś u ginekologa, że wiesz na 100 % że to nie infekcja intymna? Śluz jakiś dziwny wodnisty, potem biały gęsty a obecnie śladowe ilości białego śluzu jak wytrę w papier to żółty. Tak wygląda infekcja intymna.

Zdjęcia już nie dodawaj. Test ciążowy robiony w tym czasie powinien wskazać już ciążę. Wynik należy od czytać po 5 minutach tylko, powyżej tego czasu mogą zachodzą inne reakcje chemiczne fałszującewynik wynik testu ciążowego.

Robilam 3 testy, jeden 5 dni po tym niby okresie drugi 9 a trzeci 11 dni. Odczytałam wynik do 3 minut i na każdym wyszła mi jedna kreska w polu testowym C nie było nawet śladu kreski chyba że jestem slepa
. Zle napisałam w Polu C kreska a w T nic. Na jednym to nawet biel wizira. Chodzi mi o to że mam zgage i zawroty głowy I nie wiem czy to wina może odwodnienia, smażonego posiłku czy ciąży. Ale nie wiem Test czy te testy by mnie oszukały skoro po terminie miesiaczki robione.? Sledze różne fora i dziewczynom już nawet w dzień miesiaczki wychodzą 2 wyraźne krechy jeśli to ciąża
.

To nie jesteś w ciąży jak testy tak wyszły. A inne problemy zdrowotne to skonsultuje z lekarze rodzinnym.
gość
05-10-2024, 21:24:15

Zgaga oznacza zbyt dużą ilość kwasu w żołądku i jest oznaką niestrawności. Zwykle pojawia się po zjedzeniu dużego i ciężkostrawnego posiłku. Ale może być też następstwem zjedzenia deseru, na który składają się duże ilości cukru i tłuszczy trans – czyli tłuszczy utwardzonych, najbardziej niekorzystnych dla zdrowia.

Kup sobie Verdin do picia, Trawisto itp na lepsze trawienie po posiłku, na zgagę jest też Reni.
gość
05-10-2024, 21:28:53

Na zgagę dobre jest
unikanie produktów, które powodują pieczenie za mostkiem,
spanie z uniesioną głową, najlepiej na lewym boku - w tej pozycji żołądek znajduje się niżej niż przełyk, co zmniejsza ryzyko wystąpienia zgagi,
unikanie ćwiczeń fizycznych i jedzenia przed snem, ( 3 godziny przed snem można zjeść lekki nie tłusty, nie smażony posiłek)
ograniczenie obfitych, tłustych posiłków w ciągu dnia, a w obiedzie uważać na to go się je i w jakich ilościach.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: