Reklama:

Czy to hpv? Kłykciny? + Zdjecie (14)

Forum: Infekcje intymne

gość
25-09-2019, 18:20:45

Co to było ?
Gość 2016-12-28 20:46:22
Witam,
od pewnego czasu zauważyłam (nie jestem w sumie pewna jak wyglądało to wcześniej, bo zwyczajnie nie zwracałam uwagi) że moje wejście do pochwy wygląda dziwnie. Wyczuwam w nim dużo grudek, chropowatości, natomiast nie odczuwam żadnego bólu czy też pieczenia (nawet po długim stosunku). Czy jest to hpv? Czy może coś innego? I czy jest się czym martwić?
Wcześniej miałam małe kłykciny na zewnątrz pochwy, ale pamiętam swędzenie, znikły same po ok 2 miesiącach.
Do ginekologa wybiorę się tak czy inaczej ale dopiero za 2 tygodnie mam termin wizyty a okrutnie się martwię i trochę...wstydzę tego... Czy wygląda to aż tak poważnie, czy tylko sama się nakręcam?
gość
30-09-2019, 19:06:04

Witam serdecznie, od wielu lat borykam się z problemem Hpv na różnych częściach ciała, jakiś czas temu robiłam wymaz u ginekologa w kierunku Hpv, niestety wyszły nr 51,52. Ostatnio dość często miałam infekcje narządów intymnych często powraca uczucie swędzenia, zmienił się tez wygląd warg sromowych a przy tylnej ścianie wejścia do pochwy pojawiły się wypustki, mam umówiona wizytę u lekarza ale dopiero za kilka dni 😬 czy to również Hpv ?
gość
05-10-2019, 17:17:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
23-10-2019, 21:01:13

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: