Reklama:

czy mogę być w ciąży. (35)

Forum: Infekcje intymne

gość
18-03-2015, 12:53:31

Witam mam pytanie 24 lutego miałam ostatnią miesiączkę cykle mam 25-28 dniowe. Z mężem współżyłam 9 dnia cyklu stosunek zakończył się wytryskiem do środka. Według temperatury owulacja miała miejsce prawdopodobnie 13 dnia cyklu. Dzisiaj przypada 23 dzień mojego cyklu temp jest cały czas podwyższona 36,9-37,1. Dodatkowo mam zwiększoną ilość białych upławów od tygodnia boli mnie brzuch jak na miesiączkę głowa piersi i ciągle mi się chce spać a dodatkowo ten apetyt zwiększony i wyczulona jestem na różne zapachy. Proszę o odp.Dodam że jest to 13 dzień po stosunku!!!
gość
18-03-2015, 19:29:51

Witam mi po tym co piszesz wydaje mi się że prawdopodobnie jesteś w ciąży. Wymienilas wszystkie objawy które na to wskazuja chociaż nie jestem pewna, czy po tak krótkim czasie mialabys tyle wyraźnych objawów. Polecam zrobić test dla pewności
gość
18-03-2015, 19:30:26

Gość 2015-03-18 20:29:51
Witam po tym co piszesz wydaje mi się że prawdopodobnie jesteś w ciąży. Wymienilas wszystkie objawy które na to wskazuja chociaż nie jestem pewna, czy po tak krótkim czasie mialabys tyle wyraźnych objawów. Polecam zrobić test dla pewności
gość
19-03-2015, 12:03:16

dzięki za odp
gość
19-03-2015, 12:08:41

To znowu ja dzisiaj mierzyłam rano znowu temperature miAŁAM 37,0 DZISIAJ 24 DZIEŃ CYKLU W BRZUCHU MNIE POBOLUJE JAK NA @ ALE TO JUZ MAM TAK OKOŁO TYGODNIA. dODATKOWO PLECY MNIE MOCNO BOLĄ I TE MDŁOŚCI JAKBY SIE NASILAŁY. jUTRO ZROBIE TEST W 25 DNIU CYKLU CZYLI W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI. zOBACZYMY DODAM ŻE MAM ROZPIĘTOŚĆ 25-28 CYKLE TAKŻE DO PONIEDZIAŁKU WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI :)
gość
19-03-2015, 12:25:09

Hej, daj znać jaki będzie wynik testu. 25 lutego miałam@. mam dosyć regularne plus, minus 1,2 dni. 6 i7 marca kochałam się z mężem, staramy się o dzidzię a owulkę miała m 11.03. czy jest duże prawdopodobieństwo, ze mogę być w ciąży? dodam, że jak narazie nie mam żadnych objawów, temp poniżej 37, piersi mnie nie bolą, tylko trochę jajniki jak na zblizajacy się @ choć ostatnie dwa dni na zmianę bardzo kłuły jajniki a ból rozciągał się na uda, no i te bóle w krzyżu, ale na @ na ogól tak mam. Bedzie wdzięczna. Olek.
gość
19-03-2015, 12:47:15

HEJ OLEK OLEK U MNIE PODOBNIE BYŁO TEŻ MNIE BOLAŁY MOCNO JAJNIKI OKOŁO TYGODNIA PO STOSUNKU POMYŚLAŁAM WTEDY ŻE NICI ŻE TO PEWNIE OWULACJA TERAZ ALE NASTEPNIE PO KILKU DNIACH DOSZŁY BÓLE PODBRZUCHA JAK NA @ ALE NARAZIE NIE MA JEJ JA WSPÓŁŻYŁAM 4 MARCA 9 DNIA CYKLU . tAKŻE CZEK AM DO JUTRA DAM ODP A U CIEBIE SĄ JESZCZE WIĘKSZE SZANSE NA CIĄŻE ZALEŻY OD ŻYWOTNOŚCI PLEMNIKÓW W DOBRYCH WARUNKACH NAWET DO 5 DNI TAKŻE TRZYMAM KCIUKI !!!!
gość
19-03-2015, 14:21:50

staramy się kolejny cykl, w poprzednim były podobne objawy dlatego niestety nie jestem pozytywnie nastawiona. duzo czytam o podwyż.temp., której u mnie nie ma ale zobaczymy. kiedys w końcu musi udać sie. Tez trzymam kciuki za Was!!!
gość
19-03-2015, 14:26:06

Witajcie !mam problem chodzi o to iz : pierwszy raz w zyciu biore tabletki anty.. I przy pierwszym blistrze dostalam plamienia przy 19 tabletce bralam do konca czyli do 21 tabletki zrobilam tydzien przerwy ale ten okres dalej trwa i jest obfity pomimo ze wzielam juz 3 tabletke z 2 opakowania co zrobic w tym wypadku ?pomozcie dodam tez ze mam jakies male miesniaki
gość
19-03-2015, 18:43:46

witam. 4 dni temu kochałam się z narzeczonym nie skończył we mnie a poza mną. 45 ggodz po stosunku zazylam (Escapelle dziś strasznie boli mnie brzuch na dole. miesiączke mialam 5 marca trwala 5 dni moje cykle są regularne co to może być ?? pomocy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Grudki krostki
Co to jest? Bardzo proszę o pomoc. Czytam że to może być wirus HPV. Sypiam z jednym chłopakiem od roku, 1 krostka wyskoczyła z 2 miesiące temu i zniknęła jakoś po czasie. Teraz nagle tyle przy odbycie…
Opryszczka?
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
gość
Czy to klykciny?
Jestem przed owulacja, nie wiem czy sa to klykciny czy po prostu obrzęk/ infekcja. Udac sie z tym do ginekologa?
gość
Mocno żółta wydzielina z pochwy
Leczyłam się ostatnio na grzybicę pochwy nystatyna a po niej brałam lactovaginal. Pojawia się u mnie taka wydzielina. Czy to możliwe że jest taka przy dniach niepłodnych czy jednak jest powód do niepokoju? Występuje także ból przy stosunku i świąd. Mam 20 lat, seks uprawiam od 3 z jednym partnerem. Czy któraś z was miała coś takiego i czym było to spowodowane?
Reklama: