Reklama:

Brak owłośenia łonowego 16lat (20)

Forum: Dla nastolatek

gość
10-11-2021, 23:38:45

Gość 2021-11-10 20:48:31
A indianki i indianie nie mają włosów nie dlatego, że im nie rosną, tylko dlatego, że je wyrywają jak tylko pokażą się pierwsze, dlatego indianie nie mają np bród
Nie masz racji. Indiańska odmiana człowieka dawniej klasyfikowana jako główna rasa amerykańska charakteryzuje się brakiem owłosienia ciała prócz głowy, dotyczy to również mężczyzn - którzy nie posiadają zarostu, sporadycznie bardzo skąpy zarost. A więc Indianie nie mają włosów łonowych bo im nie rosną
gość
13-11-2021, 11:46:37

Raczej wszystko jest w porządku i nie masz się czym martwić nie każdy musi dojrzewać tak samo i te rozpiętości są teraz coraz większe. Jeszcze w 1900 roku kobiety doświadczały pierwszej menstruacji średnio w wieku 15-16 lat, a dziś jest to 12lat! A moja kuzynka ostatnio dostała pierwszego okresu a ma dopiero 10lat. Kobiety coraz wcześniej dojrzewają, ale rozpiętości są duże. Wciąż u około 30% dziewczyn pierwsze oznaki dojrzewania widać w 15roku życia. Gwarantuje ci że wiele twoich rówieśniczek też jeszcze nie ma pierwszych włosów łonowych. Możliwe oczywiście że taka twoja genetyka i te włosy się u ciebie nie pojawią, czego bym ci pozazdrościła bo każda dziewczyna w zasadzie usuwa swoje pierwsze włosy łonowe jak tylko się pojawią, nie usuwanie ich jest dla większości obleśne
gość
13-11-2021, 15:36:18

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-11-2021, 14:51:06

Gość 2021-11-13 12:46:37
Raczej wszystko jest w porządku i nie masz się czym martwić nie każdy musi dojrzewać tak samo i te rozpiętości są teraz coraz większe. Jeszcze w 1900 roku kobiety doświadczały pierwszej menstruacji średnio w wieku 15-16 lat, a dziś jest to 12lat! A moja kuzynka ostatnio dostała pierwszego okresu a ma dopiero 10lat. Kobiety coraz wcześniej dojrzewają, ale rozpiętości są duże. Wciąż u około 30% dziewczyn pierwsze oznaki dojrzewania widać w 15roku życia. Gwarantuje ci że wiele twoich rówieśniczek też jeszcze nie ma pierwszych włosów łonowych. Możliwe oczywiście że taka twoja genetyka i te włosy się u ciebie nie pojawią, czego bym ci pozazdrościła bo każda dziewczyna w zasadzie usuwa swoje pierwsze włosy łonowe jak tylko się pojawią, nie usuwanie ich jest dla większości obleśne
Moja siostra dostała pierwszego okresu w wieku 10 lat, ale owłosienie łonowe miała dużo wcześniej, dlatego wiek wczesny okres nie : usprawiedliwia" braku owłosienia łonowego o jakim napisała założycielka wątku. Czy któraś z forumowiczek miała taką sytuację, że pierwszy okres pojawiał się wcześniej niż owłosienie łonowe? A jeśli tak to ile wcześniej?
gość
16-11-2021, 08:41:46

Ja nie znam kobiety która by nie usuwała włosów łonowych, ale to tylko taka dygresja nic nie wnosząca do pytania, ale widzę, że założycielka wątku nie dostała odpowiedzi czy jakaś kobita poza nią tak ma / miała
gość
20-11-2021, 11:24:37

gość
20-11-2021, 15:03:57

gość
26-06-2022, 12:44:28

Ja mam podobnie i prawie 50 wiosen za sobą - praktycznie nie mam owłosienia łonowego - meszek jedynie i wszystkie wyniki są ok więc się nie przejmuj i ciesz się życiem . a to tylko świadczy o tym że w wyniku ewolucji daleko ci do Małpy a niektórym bliżej genetycznie
gość
29-06-2022, 09:15:35

Czy zawsze nie miałaś owłosienia czy dopiero w starszym wieku. Mojej mamie (trochę straszna od Ciebie) "wyszły" wszystkie włosy może poza niewiele przy samym wejściu do pochwy i lekarz powiedział, że to świadczy o problemach z wątrobą
gość
29-06-2022, 09:16:41

Starsza oczywiście

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: