Hejka u mnie jeszcze inna że tak to nazwę historia. Nie powiem wam jak z tymi cyklami bo nigdy tego nie rozumiałam dobrze ale postaram się opisać sytuację. Jak zawsze okres miałam jak w zegarku ostatni wystąpił 30.09.2024 -06.10.2024wspolzylismy bez prezerwatywy zawsze chcieliśmy mieć córkę,mamy już 2 synów. 15.10 bardzo źle zaczęłam się czuć miałam objawy jak w ciąży reagowałam na zapachy dziwne zachcianki,napady gorąca,takie oblewanie potów, ból brzucha w podbrzuszu ucisk na pęcherz, po zjedzeniu czegoś czułam że zaraz to zwymiotuje. Później chwilę się uspokoilo na chwilę.bardzo bolał mnie później brzuch od 15 miałam też ból głowy do 30 tak że nie dało się wytrzymać. Zaczęłam znowu czuć dziwny ucisk w brzuchu, ta
biegunka i ból głowy. Wystąpił okres dziwny 01.11.2024 -04.11.2024 wyglądał jak woda zabarwiona na czerwono przez 2 dni później 2 dni bródna krew. Wszystko mi wyglądało na
plamienie implantacyjne bo wiem jak wygląda ciąża a mój okres po ciąży był bardzo obfity zawsze i nic mi tu nie pasowało.Dodatkowo łupło mnie w plecach więc zgłosiłam się na szpilat w weekend bo moja
ginekolog ma straszne terminy i dano mi termin na 7 stycznia. Na szpitalu musieli mnie przyjąć na ginekologię ponieważ mój okres się spóźniał i nie mogli wykonać USG pleców nie wiedząc czy nie jestem w ciąży. Podawano mi codziennie rano i wieczorem duphaston rano i wieczorem dodatkowo na plecy Ketonal dożylnie bo nie dało się wytrzymać przez 3 dni. Zrobiono krew,mocz,USG,beta hcg które nic nie wykazało. Wypuscili mnie do domu już nie przepisując tego leku kazali czekać na okres do 2tygodni a we mnie się gotuje nie wiem co robić. Dodam jeszcze że zrobiłam
test ciążowy 4 razy z tego 3razy wyszedł pozytywny ale bardzo jasna ta kreska był robiony zanim trafiłam do szpitala. Czekam na ten okres nadal czuję dziwny ucisk w brzuchu.
Może ktoś ma pomysł co jeszcze mogę wykonać okres powinien być teraz 30.11 lub 01.12 czasami się przesuwa jeden dzień jak okres zimny czy ciepły.