Witam )
Sluchajcie potrzebuje pomocy Kochalem sie dzis ze swoja dziewczyna i pekla nam gumka przed wytryskiem kiedy zauwazylem ze gumka jest peknieta natychmiast przerwalismy stosunek.. Czy mam powod do obaw ????
Przeczytaj to jeszcze raz i jak mozesz to daj odpowiedz
a gdzie był finał jeśli w pochwie a maiła dni płodne to niech się zgłosi do ginekologa ale jak zaczęliście współżycie to polecam wam tabletki antykoncepcyjne YAZ moja żona je stosuje bo nie planujemy dziecka i się sprawdzają w 100%
Podczas kochania pękła nam gumka ale ja nie doszłem . Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży .??? Proszę o pomoc boję się bo może nam o zepsuć przyszłość i nie myśleliśmy o dziecku. Gdy pękła bo było słychać od razu wyciągnąłem i teraz jesteśmy obaj przestraszeni. Moja partnerka za 9 dni ma miesiączkę.
Trudno powiedzieć, to zależy od bardzo wielu zmiennych: tego czy wytwarzasz preejakulat, czy są w nim żywe plemniki, ile tego preejakulatu dostało się do dróg rodnych, który to był dzień cyklu ( zwykłe obliczenia tu nie wystarczą bo owulacja zawsze może się przesunąć ) itp. Jeśli się bardzo boicie to idźcie go ginekologa po Escapelle lub EllaOne.