Reklama:

bardzo was prosze o pomoc - pękła nam gumka (26)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
06-11-2008, 19:20:00

Nie wiem nie znam sie na tym.. Wiem ze moja dziewczyna miala kilka dni przed okres
gość
06-11-2008, 19:23:00

dodane: 06-11-2008 o 19:14
autor: Gość

Witam )
Sluchajcie potrzebuje pomocy Kochalem sie dzis ze swoja dziewczyna i pekla nam gumka przed wytryskiem kiedy zauwazylem ze gumka jest peknieta natychmiast przerwalismy stosunek.. Czy mam powod do obaw ????

Przeczytaj to jeszcze raz i jak mozesz to daj odpowiedz
gość
14-11-2009, 01:30:53

a gdzie był finał jeśli w pochwie a maiła dni płodne to niech się zgłosi do ginekologa ale jak zaczęliście współżycie to polecam wam tabletki antykoncepcyjne YAZ moja żona je stosuje bo nie planujemy dziecka i się sprawdzają w 100%
gość
01-08-2012, 15:42:26

Podczas kochania pękła nam gumka ale ja nie doszłem . Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży .??? Proszę o pomoc boję się bo może nam o zepsuć przyszłość i nie myśleliśmy o dziecku. Gdy pękła bo było słychać od razu wyciągnąłem i teraz jesteśmy obaj przestraszeni. Moja partnerka za 9 dni ma miesiączkę.
gość
01-08-2012, 16:34:53

Trudno powiedzieć, to zależy od bardzo wielu zmiennych: tego czy wytwarzasz preejakulat, czy są w nim żywe plemniki, ile tego preejakulatu dostało się do dróg rodnych, który to był dzień cyklu ( zwykłe obliczenia tu nie wystarczą bo owulacja zawsze może się przesunąć ) itp. Jeśli się bardzo boicie to idźcie go ginekologa po Escapelle lub EllaOne.
gość
08-03-2025, 07:46:44

Kochałam się z moim szefem i jak skończył to zauważyłam że mu gumka pękła

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: