Reklama:

Aktywność fizyczna i dieta w chorej tarczycy (94)

Forum: Choroby tarczycy

gość
12-10-2014, 18:30:31

mam niedoczynnosc tarczycy leki trzeba brac pol roku czy podana dieta zadziala szybciej
gość
06-12-2014, 14:07:16

na pewno jak masz badanie kodu metabolicznego (jest to badanie na 200 produktów spożywczych z krwi) to lekarz dietetyk jest w stanie ci wszystko wytłumaczyć co robić dalej. Ale podstawa to badanie kodu metabolicznego.
gość
27-04-2015, 11:08:25

ja się suplementuję oeparolem. wiesiołek dobrze wpływa na układ immunologiczny czyli to, co powinno się wzmacniać podczas walki z chorobami typu hashimoto. do tego na pewno aktywność fizyczna. niektórzy lekarze trąbią, żeby odstawić gluten. próbowałam, ale poddałam się po 5 miesiącach. nie widziałam większych zmian w moim organizmie
gość
22-06-2015, 07:51:39

Mam nadczynnosc i zalecone calkowite usuniecie tarczycy.Co potem-leczenie niedoczynnosci?
gość
29-07-2015, 14:39:43

A w jakiej cenie jest ten Oeparol i po jakim czasie widać rezultaty suplementacji????
Początkująca
18-09-2015, 12:41:13

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
21-09-2015, 11:11:06

gość
30-01-2017, 11:33:56

Witajcie. Mam Hashimoto, muszę stosować diete bezglutebnową i bez laktozy. Bardzo, bardzo pomogła mi moja pani dietetyk. Wczesniej zupełnie nie wiedziałam co mogę jeść, żyłam na jajach i mięsie, miałam dość. Do tego refluks! masakra. Wystarczyło zgłosić się do pani Sylwii i już w pierwszym dniu stosowania jadlospisu od niej czułam się dużo lepiej, nie wiem jak ja mogłam wcześneij żyć.... jedzenie jest takie pyszne:) Polecam Wam z całego serca panią Sylwię z Be Light. Bardzo szybko odpowiada na pytania.
gość
13-02-2017, 15:12:39

Warto skorzystać z pomocy dietetyka klinicznego. Osoba z takim tytułem ukończyła stosowne studia w tym zakresie. Oczywiście ruch też jest ważny, ale z moich własnych doświadczeń i tego co znalazłem w książkach - 80% sukcesu to dieta, 20% szeroko pojęty fitness.
Polecam sensowną dietetyczkę Marta Okoń z Tychów http://czptychy.pl/dietetyka/
gość
09-03-2017, 11:07:48

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
planowanie ciąży
Witam skonczyłam przyjmowac biofenac i neurovit ile te leki utzymują się w organizmie i kiedy mogę zacząc sie starać o dziecko?
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
Reklama: