Reklama:

Wysokie BetaHcg a brak pęcherzyka ciążowego (20)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
03-03-2018, 16:50:18

Dzięki za odpowiedź, bardzo to przeżywam, a nie chce żalić wszytskim do okoła mnie, bo jakby się nie udało, to nie chce później się tłumaczyć, ze nie jestem w ciąży. Miałaś jakieś objawy w 5 tyg-6 tyg? bo u mnie nic, oprócz senności w ciągu dnia (być moze efekt odstawienia kawy) i strasznie chce mi się pić.
Liderka opinii
03-03-2018, 18:19:14

Ja też miałam duże pragnienie, które zostało do dziś :) oprócz tego tylko bolały mnie piersi, ale teraz już nie aż tak mocno. Ominęły mnie na razie wymioty i mdłości :)
Po to jest forum, żeby można było anonimowo się poradzić i pogadać :) Wierzę, że będzie dobrze :)
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]
Forumowiczka
03-03-2018, 19:36:12

Gość 2018-03-01 13:32:07
Ja jestem od ostatnie miesiączki 6tydzien mam regularne co 29dni beta wyszła 2723,7 a mimo usg nie widać nić ze ciąża czy to morze być pozamacziczna ciąża też tak lekarz powiedział
Owulacja mogła wystąpić później, dlatego lekarz mógł jeszcze nic nie wiedzieć.
Forumowiczka
03-03-2018, 19:37:34

Gość 2018-03-01 13:32:07
Ja jestem od ostatnie miesiączki 6tydzien mam regularne co 29dni beta wyszła 2723,7 a mimo usg nie widać nić ze ciąża czy to morze być pozamacziczna ciąża też tak lekarz powiedział
Wykonaj test jeszcze raz, jeśli beta wzrasta, nie ma się o co martwić. :)
Forumowiczka
03-03-2018, 19:40:02

Gość 2018-03-03 13:49:13
mam już wynik z dzsiaj 3337 mlU/ml (wg laboratorium 5tydz.: 217-7138 , 6 tydz.: 6 158-31 795), a wczoraj na USG dopochwowym nic nie było widać, żadna z nich tam nic nie zobaczyła. Strasznie się boje, od rana dodatkowo boli mnie (chyba) jajnik, mam złe przeczucia.
Nie denerwuj się. :) Powtórz test, jeśli wzrasta jest wszystko w porządku. :)
Forumowiczka
03-03-2018, 19:41:09

Gość 2018-03-03 07:19:46
Cześć, dziewczyny mam podobny problem, zrobiłam domowe testy (w odstępie tygodnia), wszystkie pozytywne, a ciąży nie widać na USG dopochwowym. Ostatni okres miałam 18 lub 25.01, 27.02 byłam u lekarza i nic nie było wiadać na USG, jak głupia pobiegłam 02.03 do innego lekarza, też nic nie zobaczył, pierwsza Pani powiedziała, że endometrium mam powiększone, a druga, że macica wyglada jak przed miesiączką, dziś rano zrobiłam kolejny domowy test, nadal pozytywny, zaraz będę próbowała zadzownić jakie laboratoria u mnie dziś (sobota) pracują i spróbuję zrobić beta hcg. Czy któraś z was miała tak??? jak to się skończyło?
Za wcześnie żeby lekarz coś zobaczył.
Początkująca
04-03-2018, 05:44:53

Moje drogie, mam nadzieję, że jest zbyt wcześnie, tak bardzo boje się, że to nie jest normalna ciąża, co prawda nie planowałam jej, ani nawet się nie starałam, ale pochochałam jak głupia już od dwóch kresek na teście. Już nigdy nie będę się spieszyć z testem i wizytą u lekarza, przynajmniej ominie mnie ten stres. Także ja odradzam szybkie wizyty u lekarza, co najszybciej około dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce, o ile oczywiście nic się Wam nie dzieje.
gość
05-03-2018, 14:49:11

Cześć dziewczyny, dziś, po 46 godzinach od ostatniej, miłam bete 6 089 mlU/ml, czyli wzrost w porównaniu do soboty (z 3337). Czyli jestem w ciąży, co? a nie macie jakiś sprawdzonych informacji co do bety w ciąży pozamacicznej?
Początkująca
05-03-2018, 14:50:20

powyżej to s_823, jak zawsze zapominam się zalogować
Liderka opinii
05-03-2018, 15:47:35

W ciąży pozamacicznej beta przyrasta mniej.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża bez wytrysku , jakoś plemników w kolejnym stosunku
Kochałam się z chłopakiem w dni płodne. 2 razy w prezerwatywie a za 3 razem bez. Po każdym razie brak prysznic. Czy mogę być w ciąży jak nie doszedł we mnie za 3 razem ? Czy w kolejnych wytryskach jakość plemników spada ? I szansa na ciążę jest mniejsza niż w pierwszym wytrysku ?
gość
szansa na ciążę przez spermę w ustach pocałunki i kontakt oralny
Czy zajdę w ciążę jeśli w czasie dni płodnych mój partner doszedł w moich ustach i po około 3 minutach całowaliśmy się po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? (mógł lizać wejście do pochwy lub trochę głębiej) boję się że przeniosłam plemniki z moich ust do jego a z jego ust do moich dróg rodnych. mam miesiaczke dopiero za 10 dni a bolą mnie piersi i jajniki. bardzo się stresuje
gość
ciąża przez spermę w ustach potem pocałunki i minetka
czy jeśli miałam spermę w ustach i ją połknęłam i po jakoś 3 minutach całowałam się po francusku z partnerem a następnie on robił mi tzw. minetke to mogę zajść w ciążę ? miałam dni płodne i bardzo się boję
gość
Nuvaring , antykoncepcja
Witam. Mam pytanie odnoście krążka antykoncepcyjnego nuvaring. Używam go półtorej roku ale z soboty na niedzielę pierwszy raz zdażyło się, że wypadł podczas stosunku o czym dowiedziałam się w niedzielę w południe. Miałam go wyciągnąć za tydzień w sobotę rano, czyli nosiłam go już 2 tygodnie. Po tym jak się zorientowałam że go nie mam , umyłam go w zimnej wodzie i założyłam ponownie. Dopiero później poczytałam że powinnam wymienić go na nowy lub poczekać na krwawienie z odstawienia ponieważ zaczął się już 3 tydzień cyklu. Czy w takiej sytuacji gdy założyłam go spowrotem - mogę go zostawić i poczekać do soboty aby go wyjąć ? Cykl zaczynam zawsze w soboty rano a to się wydarzyło w sobotę w nocy
Reklama: