Reklama:

torbiel jajnika (18)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
18-02-2007, 21:18:00

witaj ja też mam nawet trzy torbiele na jajniku i byłam u lekarza bo miałam podobne obawy jak ty!lekarz powiedział mi że nie jestem w ciąży to torbiele zatrzymały miesiączke!po tygodniu poszłam na kolejną wizyte jednak byłam w ciąży jak się go ptałam czy to możliwe to on powiedział że sam nie wie a dziś jestem uż w 14 tygoniu ciąży!!!!!także idż jeszcze do lekarza
gość
02-11-2007, 12:53:00

czesc dziewczyny! ja mialam torbiel do usuniecia operacyjnego rok temu czyli mialam 19 lat mial wymiary 4cm na 5 cm mialam robione laparoskopia i dlatego szybko wrocilam do zdrowia ale to musi zrobic tylko doswiadczony lekarz baaardzo polecam dr.Ciepłuch z trojmiasta nie jest to takie straszne jak sie wydaje po operacji daja przeciwbolowe i jest ok prawie nie ma blizn bo operacji laparoskopia. dacie rade kochane :***
gość
19-07-2008, 08:23:00

Dziewczyny pomocy! Ostatni okres miałam 23 maja, skończył mi się 30 maja...Okresu najpóźniej powinnam dostać 28 czerwca. Dziś jest 19 lipca a ja nadal nie mam okresu Współżyłam ze swoim chłopakiem 17 albo 18 czerwca nie pamiętam już dokładnie ale jakoś tak, bez zabezpieczenia...Możliwe że na jego członku było nasienie...Robiłam już 3 testy.Ostatni zrobiłam wczoraj.Wszystkie wyszły negatywnie. Strasznie się denerwuję i boję Proszę o pomoc... Z góry bardzo dziękuję! : (
gość
19-07-2008, 09:09:00

ja mam torbiela i normalnie regularnie miesiaczkuje,znowu jak mam stres to dostaje szybciej .Zrob najlepiej test.Jesli wyjdzie negatywny skontaktuj sie z lekarzem.
gość
24-02-2009, 17:39:00

Pomyślałam że zajrzę tu bo na forum antykoncepcyjnym nie dostaje odpowiedzi
Biorę Cilest od kilku dni (5 tabletek) i od pewnego czasu czuje takie dziwne uczucie w prawym jajniku (ni to ból, sama nie wiem ) Czy to jest normalne? Muszę dodać że lekarz mi przepisał Cilest ze względu na podejrzenie ze mogę mieć torbielka właśnie na prawym jajniku- czy wszystko jest z nim w porządku?
gość
24-02-2009, 17:39:00

Biorę Cilest od kilku dni (5 tabletek) i od pewnego czasu czuje takie dziwne uczucie w prawym jajniku (ni to ból, sama nie wiem ) Czy to jest normalne? Muszę dodać że lekarz mi przepisał Cilest ze względu na podejrzenie ze mogę mieć torbielka właśnie na prawym jajniku- czy wszystko jest z nim w porządku?
Początkująca
24-02-2009, 17:41:00

Biorę Cilest od kilku dni (5 tabletek) i od pewnego czasu czuje takie dziwne uczucie w prawym jajniku (ni to ból, sama nie wiem :/ ) Czy to jest normalne? Muszę dodać że lekarz mi przepisał Cilest ze względu na podejrzenie ze mogę mieć torbielka właśnie na prawym jajniku- czy wszystko jest z nim w porządku?
Kubcia :)
gość
14-05-2009, 18:13:00

hej! mam torbiel na jajniku ktora 2 tyg temu miala 6 cm. Lekarka przypisala mi Duphasto zeby ja wysuszyc. Czy któras z was brala ten lek na torbiel? Czekam na opinie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
Reklama: