Reklama:

test negatywny a mimo to brak okresu, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? (836)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
13-10-2021, 08:12:11

Witam 7 września miałam miesiączkę 12 mi się skończył a miałam zderzenie tylko pieszczoty o narządy i troszkę wsadzenie nie mnial wytrysku, bo 16 mam u ginekologa wzięłam escapelle 5 dni po wzięciu miałam krwawienie a teraz mam wzdęty brzuch i biały śluz co to może oznaczać i ból pleców po drugim dniu wzięciu tabletki miałam biegunkę co to może być a spóźnia mi się okres 2 dni
gość
13-03-2022, 11:18:31

Spóźnia mi się okres 2 dni staram się o dziecko robiłam dziś test i wynik negatywny tracę nadzieje dodam że w listopadzie bylam w 5 tyg jak poroniłam samostnie :(
gość
12-06-2022, 16:20:25

Gość 2013-04-21 08:08:01
Ja mam dokładnie to samo!!! W dni plodne byłam u ginekologa i już wtedy mi powiedział że mam opuchniete endometrium i że jest szansa ze mogło dojść do zapłodnienie aczkolwiek on tam nic nie widzi. Kazał zrobić test 4 dni po dacie psodziewanej miesiączki. Miesiączki regularne co 28 dni z zegarkiem w ręku wręcz. :) Powinna być 18 stego kwietnia a nie ma do tej pory. Gin kazał mi zrobić test 4 dni po dacie psodziewanej miesiączki. Robiłam dzisiaj rano (21.04) i negatywny a okresu jak nie było tak nie ma. Dodam że od 8 kwietnia non stop miałam wzdęcia i gazy i tak okropnie bolały mnie jajniki i podbrzusze że szok. Naprawdę byłam pewna że się nam udało bo nigdy w życiu 10 dni przed okresem tak się nie czułam. Jadłam jak oszalała... Z czasem brzuch opadł, apeyt również... Przed okresem ze 2 dni ból brzuszka jak na okres... a miesiączki nawet pół kropelki do tej pory. Brzuch mnie już nie boli, piersi mnie w ogóle nie bolały, ale na lewej brodawce mam białe kropeczki i ciągle tylko biały śluz taki gęsty na bieliźnie... Już nie wiem co myśleć... :( Ciąża czy nie ciąża?? Ehh...
gość
12-03-2023, 09:56:26

Witam. Okres spóźnia się 5dzien ,4 negatywne testy żadnych objawów ciąży. Ale zaczęłam pracę trochę mam stresu . Czy to ciąża czy spowodowane stresem ?
gość
12-02-2025, 22:28:28

Hejka dziewczyny od ponad miesiąca nie mam miesiączki testy negatywne biały śluz pokazuje się na bieliźnie a miesiączkę miałam regularnie nwm co już robić
gość 31-08-2013, 15:57:42
Ja jestem w takiej samej sytuacji sama nie wiem już kochana :)
gość
13-03-2025, 07:05:53

Ludzie, nie panikujcie, to najwazniejsze. Po pierwsze, po co robicie testy dzien po przewidywanej dacie okresu? Najlepiej pierwszy zrobic tydzien po. Rowniez taki z krwi w domu, co wykrywa beta hCG. Poczekac troche i pojsc do lekarza, jak kazdy test bedzie negatywny lub pojsc do labu na bete, gdyz podadza wam wynik w dokladnych jednostkach.
Moze latwo mi mowic, ale teraz po ponad 3 latach od jednego okresu spozniajacego sie 20 dni, mialam problem przez 2 tygodnie. Oczywiscie, bylam niespokojna, czytalam te fora, ale wiedzialam, ze do ciazy tak latwo nie dochodzi przeciez. Wiec podejrzewalam torbiel najczesciej. Testy przeprowadzone w domu, rowniez juz chcialam sie umawiac do laboratorium i co - skurcz brzucha z rana i krew pojawila sie.
Takze - nie panikowac, testowac sie co jakis miarodajny odstep czasu. Jak watpliwosci to do lekarza lub laboratorium. Lecz niektore posty i poziom waszej wiedzy mnie przeraza. "Wykrycie ciazy po 1 dniu, bolace piersi, ciaza po masturbacji". Z takim podejsciem do nauk biologicznych o waszym ciele, to nie wiem, czy daleko zajdziecie.
Summa summarum - nie zadreczac sie, testowac, obserwowac i czekac. Jak po pewnym czasie nie przyjdzie, wtedy lekarz. Dac sobie to ultimatum.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: