Reklama:

Tabletki powiększające piersi (4)

Forum: Czas wolny

gość
13-11-2024, 10:33:01

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie i ujaki był efekt? Zastanawia mnie czy tabletki, które są reklamowane dzialają i czy może być jakiś efekt. Nie nastawiam sie na powiekszenie operacyjne, zalezy mi głównie na powiekszeniu jędrności ( niestety ale z wiekiem grawitacja działa...). Czy takie tabletki zawierają jakies hormony?
gość
13-11-2024, 10:42:03

O tabletach nie słyszałam, za to skuteczny jest systematyczny masaż, no ale tu potrzeba zachodu (systematyczność) i samozaparcie
gość
18-11-2024, 11:28:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
19-11-2024, 11:25:11

Wiesz co, w moim przypadku nawet nie chodzi czy biust jest mały czy nie, ale jest po prostu obwisły i śrendio mi się to jednak podoba. Wczesniej był o wiele ładniejszy a obecnie mam z tego powodu spory kompleks. Na zabieg na pewno nie zdecyduję się poniewz jestem przeciwna tego typu zabiegom i ingerencji ale łudze się,że może coś da się uzyskać takimi włąśnie tabletkami?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy widac
Czy widac błonę dziewicza? Czy moze ja zobaczyc tylko lekarz?
gość
Co ubrac do ginekologa
Co ubrac na wizytę, i jak się przygotować do badania???
gość
Prosaki czy opryszczka bardz Inna choroba
Witam 3 dni temu na skórze wokół warg sromowych zauważyłam dziwne zmiany wygląda jak pecherzyki ale nie bola ani nie swedza jedne zmiany są bardziej galaretowate a inne twarde co to może być? Chce dodać że zmiany pojawiły się po miesiączce
gość
Wynik badania AMH
Witam. Wynik badania AMH to 0.07 czy to już menopauza i brak płodności.Wiek 52 lata.
Reklama: