Reklama:

szpital wojskowy w krakowie na wroclawskiej co o nim sadzicie? (24)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
30-12-2007, 11:57:00

za dwa tygodnie ide na operacje miesniaka .wybralam szpital na wroclawskiej w krakowie jezeli ktos w nim byl to prosze o opinie ,bardzo sie boje .
gość
28-03-2010, 14:44:01

Na oddziale Ginekologii tego szpitala pracuje MISTRZ w swoim zawodzie, skromny i miły człowiek - dr Andrzej Michalak. Wdzięczna pacjętka, Karolina Juścik.
gość
21-01-2012, 19:54:53

Obskurne budynki i otoczenie , brud w budynkach , nie mily personel , to jeden wielki koszmar na XXI wiek, czy wtakich warunkach mamy sie leczyc ?
gość
05-07-2012, 15:05:53

Dwa dni temu wróciłam z zabiegu na oddziale otolaryngologii. Niesamowici lekarze i życzliwe pielęgniarki. Cierpliwe i pogodne. Polecam1
gość
08-10-2013, 21:04:45

Witam,
MASAKRA,MASAKRA,MASAKRA
jestem mundurowym, ale to co przeżył mój ojciec w tym rzekomo wojkoswym szpitalu- masakra- odmówiono przyjcia Mamy po cięzkim wypadku samochodowym, nikt nie zbadał Jej po przewiezieniu z Jędzrzejowa, ordynator ortopedii kazał - cytuje - "zabrać sobie pacjentke "- najlepiej do Jedrzejowa, odmówiono równiez pomocy w szukaniu szpitala w Krakowie, pielęgniarka w recepcji powiedziała,że to nie jest jej sprawa żeby szukac wolnego miejsca w Krakowie. Obsługa karetki , która przywiozła Mamę - była w szoku-poważnie.
OBURZAJĄCE- jestem wojskowym, i liczyłem na pomoc w szpitalu podobno wojskowym. Skarga do NFZ będzie - nie popuszczę tego.
gość
11-01-2014, 16:10:28

Jestem po usunięciu mięśniaka rodzącego się i wyłyżeczkowaniu macicy na Oddział Ginekologicznym w Szpitalu Wojskowym w Krakowie - bardzo profesjonalni lekarze, miła atmosfera, krótki termin czekania na zabieg (nie miałam wskazań do operacji natychmiastowej ale czekałam krótko na zabieg), PRZEMIŁE i TROSKLIWE Panie Pielęgniarki. Chociaż oddział jak i cały szpital prosi się o remont naprawdę polecam.
gość
02-09-2014, 21:36:15

TO MASAKRYCZNE MIEJSCE POWIINO SIĘ ZAMKNĄĆ, TO JEST UMIERALNIA LUDZI!!!! TA CAŁA KARDIOLOGIA TO JEDEN WIELKI HORROR JEST.LUDZIE PRZEBYWAJĄ TAM W KOSZMARNYCH WARUNKACH CAŁKOWICIE POZBAWIENI OPIEKI LEKARSKIEJ I PIELĘGNIARSKIEJ , NO CÓŻ JAKI PAN TAKI KRAM , GBUROWATY ,ZAROZUMIAŁY ORDYNATOR CAŁY TEJ PSEUDO KARDIOLOGI , KTÓRY TWIERDZI ,ŻE WIEK 70 LAT TO JUŻ NAJWYŻSZA PORA ODCHODZIĆ - SKANDAL,ALE TO FAKT.NIESTETY LUDZIE , KTÓRZY TAM ODESZLI POZOSTAWIENI SAMI SOBIE JUŻ DO NAS NIE WRÓCĄ A TA BANDA , SITWA DALEJ TAM SIEDZI I ZBIJA KASĘ WSTYD!!!!!!!!!!
gość
29-10-2014, 08:06:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-06-2015, 04:49:14

Miałem wielką nie przyjemność tam być na ortopedii i muszę stwierdzić jak kilku moich poprzedników tragedia, wstyd dla Krakowa w małych miejscowościach gdzie są szpitale a odwiedzałem tam chorych jest wręcz kosmiczna różnica. Ten szpital zatrzymał się ma głębokich latach komuny.
Początkująca
29-02-2016, 22:22:26

Szpital na Wrocławskiej w skrócie :) -> bez wygód, ale świetna kadra specjalistów, którzy po 5 godzinnej operacji uratowali mnie od kalectwa. Polecam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: