Reklama:

Szansa na ciaze (392)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Wtajemniczona
15-03-2018, 08:57:53

Bo nie chce sie nakrecac czekam do pon i zobaczymy
gość
15-03-2018, 14:14:48

Ale robiac bete sie nie nakrecasz 😊 ale wiadomo uznasz co jest dla Ciebie lepsze. Bedzie dobrze 😊
Wtajemniczona
15-03-2018, 14:43:25

Dzisiaj robilam test i 1 kreseczka😣 takze chyba nici z tego zobaczymy czy ta cholera przylezie
Wtajemniczona
15-03-2018, 15:01:53

Ale z drugiej strony nie wiem czy to nie za wcześnie dzisiaj mam jeszcze rozowy sluz i test robilam popoludniu poczekam do poniedzialku i wszystko sie okaze
gość
15-03-2018, 15:04:01

Wiesz do zagniezdzenia moze tez pozno dojsc...nie jest regula ze u kazdej miedzy 6-12 dniem.
Pewnie ze mogl wyjsc blednie bo do okresu masz jeszcze czas.
Wtajemniczona
15-03-2018, 15:09:51

No zobaczymy wszystko się okaze w poniedzialek
gość
15-03-2018, 15:14:45

Oczywiscie. Ja we wtorek umowilam sie do lekarza. Mam nadzieje ze juz cos bedzie widac 😊
Wtajemniczona
15-03-2018, 15:29:14

Pewnie tak 😊nie chce się nakrecac dlatego tak do tego podchodze jezeli w poniedziałek czerwona cholera nie przyjdzie to zrobie kolejny test ten co dzisiaj mialam to byl o czułości 25
Komentatorka
15-03-2018, 16:14:55

Testy przed miesiączką nie mają sensu do tego nie wykonane z pierwszego porannego moczu to już na pewno ciąży nie wykryją. A beta już by mogła wykryć. Szkoda pieniędzy na testy tak wczesnie to już lepiej wydać na beta.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb2f.lilypie.com/bRB8p2.png[/img][/url]
Wtajemniczona
15-03-2018, 17:03:25

No wiec poczekam do poniedzialku i wszystko sie okaze

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ellaone
Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 21 stycznia plus minus dwa dni nie zaznaczyłam w kalendarzu, 23 lutego w nocy na moje nieszczęście odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24 lutego przyjęłam tabletkę ellaone, teraz się denerwuję, bo teoretycznie owulacja już była, ogólnie powinnam dostać miesiączkę w sumie już, a jej nie ma, boli mnie podbrzusze i żołądek, test mogę zrobić za kilka dni, myślicie, że jest szansa ma zajście w ciążę?
gość
ciąża przez spermę na palcu i palcówka
witam czy mogę zajść w ciążę jeśli byłam w trakcie dni płodnych , z partnerem pieściliśmy nawzajem narządy , doszedł on na chusteczkę ale pociekło mu trochę spermy na palce , wytarł je ale nie mam pewności czy napewno do sucha a po kilku sekundach wsadził mi palce do pochwy. obawiam się ciąży
gość
Ciąża bez wytrysku , jakoś plemników w kolejnym stosunku
Kochałam się z chłopakiem w dni płodne. 2 razy w prezerwatywie a za 3 razem bez. Po każdym razie brak prysznic. Czy mogę być w ciąży jak nie doszedł we mnie za 3 razem ? Czy w kolejnych wytryskach jakość plemników spada ? I szansa na ciążę jest mniejsza niż w pierwszym wytrysku ?
gość
ciąża przez spermę na palcach i palcowka
witam potrzebuje uspokojenia. jeśli byłam w trakcie dni płodnych , z partnerem pieściliśmy nawzajem narządy , doszedł on na chusteczkę ale pociekło mu trochę spermy na palce , wytarł je ale nie mam pewności czy napewno do sucha a po kilku sekundach wsadził mi palce do pochwy. obawiam się ciąży niektórzy mówią że się da a niektórzy że nie , nie wiem co mam robić
Reklama: