Reklama:

Różowa wydzielina z pochwy (23)

Forum: Infekcje grzybicze

gość
01-01-2023, 00:41:14

Czy wystąpiły jakieś zmiany skórne na wargach sromowych większych? Zdarza się, że przy przerwaniu antykoncepcji dochodzi do różnych nietypowych reakcji. Jak wspomniano wyżej - proszę dosłać zdjęcie bez rozwarcia. Czy narząd płciowy jest nabrzmiały?
PS: warto pamiętać, że przerwanie stosowania antykoncepcji na krotki czas (na przykład na jeden miesiąc) warto konsultować z lekarzem ginekologiem. Nie orientuję się jak to wygląda w przypadku plastrów ale niektóre tabletki mogą albo zatrzymać okres, albo prowadzić do właśnie podobnych plamień.
Początkująca
01-01-2023, 13:03:19

Początkująca
01-01-2023, 13:28:41

Od wczoraj to wygląda jak Poczatek okresu ale zapach jest inny i czasami odczuwam pieczenie i lekkie swędzenie.
gość
01-01-2023, 14:29:04

Jaki to zapach co przypomina i kiedy ostatnio współżyłas. Czy mogło tez dość do zakażenia w inny sposób niż stosunek? Tj masturbacja itd ?
gość
01-01-2023, 19:38:57

Zapomniałam napisać że w piątek zdjęłam ostatni plaster z serii. Więc okres miał przyjść tylko z 2 dni później. Tak się dzieje jak zdejmę ost. Plaster, 2 dni czekam na okres. Współżyłam ost raz w poniedziałek 26 grudzień. We wtorek zauważyłam te uplawy. Ciężko powiedzieć czy od masturbscji. Nie było po stosunku żadnego krwawienia. Nie wiem czy to może mieć związek z tym ale kilka dni przed pojawieniem się problemu okropnie przemarzłam. Nie byłam chora tylko zmarzłam bo dlugo przebywalam na dworze.
gość
01-01-2023, 19:51:28

Kochana wybacz za pytanie ale zdarzyła Ci się q ostatnim okresie masturbacja? Czym się golisz. A co dzień używasz jakiegoś nawilżenia ?
gość
01-01-2023, 20:04:24

Sama osobiście nic nie robię tylko podczas stosunku partner może włożyć palec w pochwe. Zdarza się tak. Golilam się żelem z biedronki ost. Pierwszy raz i ost. bo szczypalo mnie po nim. A goliłam się nim jakoś przed świętami. Nie używam nawilżenia. Dodam że po ost. Stosunku już mnie piekło zaraz po. Myślałam że obtarlo mnie. Przykładałam rumianek i było lepiej ale niestety we wtorek się pojawiły te uplawy.
gość
01-01-2023, 20:56:26

Jeśli chodzi o zdjęcie Twojej pochwy to tu wszystko jest w porządku naprawdę, szczerze masz ładne kształtne wargi sromowe, u mnie tak dobrze to nie wyglada. Zdarzały mi się upławy tak jak Tobie i to właśnie po dłuższym czasie jak nie było stosunku. Pomagał tylko antybiotyk bo miałam cała pochwę ulepiona niestety a bielizna to dwa razy dziennie zmieniana. Powiedz czy podczas stosunku zawsze jesteś mokra czy zdarza się penetracja na sucho jak to się mówi, czy jakoś zwilzasz pochwę ślina itd na partner to robi? Czy ostatnio stosunek był długi i intensywny a tyle ze mogło dojść do podrażnienia ?
gość
01-01-2023, 21:02:17

Wracając do postu wyżej moja wyglada tak kochana do porównania.
gość
01-01-2023, 23:36:06

Bardzo ładna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: