Dzień dobry. W ciągu ostatnich 6 lat mocno zmienił się wygląd moich warg sromowych mniejszych. Zawsze były o bardzo zbliżonych rozmiarach, równe kształtem i gładkie. Nie wychodził poza wargi sromowe większe. Od kilku lat zaczęło się to zmieniać i wargi sromowe mniejsze zaczynają się robić coraz bardziej przerośnięte, pofałdowane, a skóra z gładkiej zmieniła się na taką nierówną, jakby pęcherzykowatą. Również skóra łącząca wargi większe z mniejszymi się rozciągnęła i mam fałd skóry między prawą wargą sromową większą, a prawą wargą sromową mniejszą. Zastanawiam się co tu się zadziało, że moje wargi sromowe tak nieestetycznie teraz wyglądają. Bardzo źle to wpływa na mój komfort psychiczny, ale i również wpływa to na to, że czasami wargi sromowe mniejsze ocierają o bieliznę, co sprawia ból. Niestety nie mam zdjęcia z kiedyś by porównać. Chciałabym również się zapytać jakie operacje by tu pomogły - czy labioplastyka byłaby wystarczająca, aby usunąć zarówno nadmiar skóry przy wargach sromowych mniejszych ale i również tą przy wejściu do pochwy, jak i ten fałd między wargą sromową mniejszą, a większą.