Reklama:

Prośba o poradę (15)

Forum: Niepłodność

Początkująca
24-11-2014, 18:45:35

my natomist od 1,5 roku staramy się z mężem o dziecko,po pół roku starań poszlam do lekarza aby zbadać sie kontrolnie,lekarz przepisał mi luteine ponieważ stwierdził ze mam za malo śluzu,po kolejnych paru miesiącach byłam znow na wizycie,po czym jeżdzilam co cykl na usg-podgląd owulacji(zawsze owulka była),mąż sie badał,nasienie ma dobre,a lekarz powiedział ze nie wie dlaczego nie zachodze w ciąze...trzy miesiace pod rząd brałam zastrzyk ovitrelle ale niestety się nie udało...,odpuściłam na 3 cykle i teraz znów byłam na wizycie,miałam usg,pęcherzyk rośnie,wczoraj była owulacja,lekarz przepisał mi duphaston,mam brać od wczoraj przez 10 dni i activelle którą mam brać od 3 dnia cyklu do 16tego,chociaż nie wiem tak naprawdę po co,w necie nie mogę nic znaleść ze activelle brał ktoś kto starał sie o dziecko,ufam mojemu lekarzowi ponieważ pomógł wielu kobietom zajść w upragnioną ciążę,tylko nie rozumiem dlaczego skoro wszystko jest dobrze nie zachodze...?,costagnus brałąm tyko miesiąc i odstawiłam bo rozregulowałąm sobie cykle,i oczywiście wszyscy mowią nie myśl to zajdziesz...
Początkująca
25-11-2014, 13:10:57

Miska146,przestancie myslec o ciazy,bierz kwas foliowy.ja po 3 miesiacach zaszlam w ciaze od zazywania tabletek.myslalam na koniec sexu;a moze teraz zaszlam" pozniej nie mialam zadnych nadzieji na malego dzidziusia a pozniej jak zrobilam 2 testy to nie moglam uwierzyc ze nam sie udalo. trzeba czasu czasu i jeszcze raz czasu
Początkująca
25-11-2014, 13:35:56

super gratulacje,kwas foliowy brałąm rok i odstawiłam bo po co tyle czasu brac jak nie zachodzę,to nie jest tak ze ja cały czas o tym myśle,jest miesiąc ze mysle ze mi tak dobrze,narazie sami z męzem,napewno będę w tej ciązy prędzej czy później...,a raz jest miesiąc ze tak bardzo już bym chciała żeby rósł mi brzuszek,latem spędzaliśmy czas z męzem bardzo aktywnie,co weekend jakiś wypad gdzies i tak o tym nie myslalam,bedzie co będzie,a teraz ta pora roku pewnie tak mnie nakręca,jeszcze dziś mam imieniny i co,oczywiscie kazy dzwoni z zyczeniami i zyczy w końcu tego dzidziusia,mam dość... A Ty długo czekałaś na tą ciąze?
Początkująca
25-11-2014, 13:37:59

włąsnie doczytałam ,3 miesiące tylko czekałaś,a ja już 1,5 roku... i w pewnych chwilach tez już trace nadzieje...tyle się słyszy ze starają się 5,8 lat...
Początkująca
26-11-2014, 10:10:49

ja staralam sie od stycznia tego roku az do wrzesnia.Kazda kobieta ma inny organizm i inaczej reaguje na tabletki tego typu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: