Reklama:

problemy z zajsciem w ciążę (90)

Forum: Niepłodność

Początkująca
06-11-2014, 14:29:24

do ginekologa wybieram się w przyszły czwartek ..kwestia psychiki? ja już na wszyskie sposoby próbuje .. zmiana otoczenia .itp. nawet juz sobie odpuściłam i nic...:(
Forumowiczka
07-11-2014, 07:53:45

Mam jedno pytanie do Twoich badan które wrzuciłaś....lekarz zlecil zwykly testosteron? czy wolny testosteron? Ja mam wszystkie wyniki hormonow dobre ale WOLNY TESTOSTERON jak duuuzo za wysoki... a ty masz zwykly testosteron, wolny testosteron powinno sie zbadac bo to ten aktywny biologicznie, on u mnie powoduje zanik owulacji. I to jest powod dla ktorego sie lecze :) To jest u mnie wlasnie oblawem pcos .
Początkująca
07-11-2014, 16:37:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-11-2014, 19:55:09

Witam,mam pytanko z mezem staramy sie o dzidzko juz od kilku nastu miesiecy no i nic z tego nie moge zajsc, a zadnych tabletek nic nie biore co jest grane ??
Początkująca
08-11-2014, 03:52:13

nie mam pojęcia jaki testosteron.. zapytam.. chyba na początek ten zwykły.
Początkująca
14-11-2014, 08:30:09

hej dziewczyny. ja jestem po wizycie doktor zapisał mi vigantotetten 1000 wittaminka D.. czy ktoś może słyszał o wspomaganiu płodnością tą metoda?
Początkująca
15-11-2014, 18:49:51

Dziewczyno, spróbuj inofemu - naprawdę pomaga na zbędne owłosienie i kłopoty z okresem. Polecił mi lekarz, a teraz kupuję w aptece bez recepty, bo to całkowicie bezpieczny, polski produkt
Początkująca
25-11-2014, 14:32:34

my natomist od 1,5 roku staramy się z mężem o dziecko,po pół roku starań poszlam do lekarza aby zbadać sie kontrolnie,lekarz przepisał mi luteine ponieważ stwierdził ze mam za malo śluzu,po kolejnych paru miesiącach byłam znow na wizycie,po czym jeżdzilam co cykl na usg-podgląd owulacji(zawsze owulka była),mąż sie badał,nasienie ma dobre,a lekarz powiedział ze nie wie dlaczego nie zachodze w ciąze...trzy miesiace pod rząd brałam zastrzyk ovitrelle ale niestety się nie udało...,odpuściłam na 3 cykle i teraz znów byłam na wizycie,miałam usg,pęcherzyk rośnie,wczoraj była owulacja,lekarz przepisał mi duphaston,mam brać od wczoraj przez 10 dni i activelle którą mam brać od 3 dnia cyklu do 16tego,chociaż nie wiem tak naprawdę po co,w necie nie mogę nic znaleść ze activelle brał ktoś kto starał sie o dziecko,ufam mojemu lekarzowi ponieważ pomógł wielu kobietom zajść w upragnioną ciążę,tylko nie rozumiem dlaczego skoro wszystko jest dobrze nie zachodze...?,costagnus brałąm tyko miesiąc i odstawiłam bo rozregulowałąm sobie cykle,i oczywiście wszyscy mowią nie myśl to zajdziesz...
Początkująca
03-12-2014, 20:27:03

no właśnie, najłatwiej mówić, że jak nie będziesz myślała to zajdziesz w ciążę ale jak nie myśleć skoro czekasz czekasz czekasz i nic?
ja też już od kilkunastu miesięcy próbuję i nic. kilka tygodni temu sama zaczęłam pić ten inofem - w sumie to smakuje jak woda, aż ciężko uwierzyć, że może coś zmienić, ale jednak. jeśli działa wewnątrz organizmu tak jak i na zewnątrz to na pewno działa,bo mi przez te pare tygodni skóra i włosy się tak poprawiły że to jest aż szokujące.
gość
06-12-2014, 05:47:57

Witam, moze to jeszcze za wczesnie ale my tez z mezem staramy sie o dziecko dopiero od 2 miesiecy i nic :( okres mam regularny, wiec nie rozumiem w czym jest problem. Doradzcie cos :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: