Reklama:

Plastyka pochwy dla 20 letniej dziewczyny ktora nigdy nie rodziła (19)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
25-07-2015, 15:59:32

Bardzo dużo kobiet ma naturalnie szerokie pochwy i ich życie osobistę, oraz intymne jest bardzo udane.
Być moze miałaś pecha trafić nie niedorozwojów emocjonalnych.
Je też jestem am naturalnie szeroka. Na pierwszym roku studiów spokojnie mieściły mi się cztery palce. Ginekolog wtedy mi powiedział że to naturalne i że będę miała lżejsze porody.
I faktycznie zero problemów. Duża pochwa to nie tylko łatwy porów, ale też dłuższy i intensywniejszy stosunek bo można ostro bez ryzyka otarć :)
A i jeszcze jedno seks to nie tylko penis w pochwie
gość
18-08-2015, 18:03:17

Dokładnie, trafiłaś na facetów-idiotów którzy nie wiedzą co dobre. Ja w życiu miałem kilkanaście partnerek, nigdy tak dobrze nie bawiłem się jak z taką jedną, która urodziła drogą naturalną kilka lat wcześniej. Seks fantastyczny zarówno dla niej jak i dla mnie - możemy szaleć przez kilkanaście minut do oporu po czym oboje eksplodujemy że aż dach w domu podnosi. A ile możliwości, od członka i paluchów naraz (uwielbiamy to) po fisting (mniam!), członek i wibrator naraz... Faceta dobrego znajdź to przekujesz to w zaletę i to ogromną!
Początkująca
16-01-2016, 21:14:10

To racja :D widać jakaś gimbaza troszkę z tych kolesi z którymi byłaś.
Jeśli jednak chciałabyś dalej przeprowadzić taki zabieg, to polecam Michalika, niestety nie na NFZ, ale lepiej wydać wiecej pieniędzy niż iść sobie do NFZ i mieć schrzanione wszystko. Albo czekać dwa lata :) serio. ginekolog-michalik.pl :)
Początkująca
14-07-2016, 09:05:49

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-07-2016, 09:15:39

https://lampon.pl/
gość
01-09-2016, 06:55:14

Jeśli czujesz potrzebę wykonania takiego zabiegu to moim zdaniem nie istotne ile masz lat. Gdzie napisane, że 20-latka nie może korzystać z zabiegów ginekologi Estetycznej? Z tego co mi wiadomo nigdzie. Sama korzystam z usług gabinetu Moja Estetyka w Rzeszowie na ulicy Litewskiej 4/5 . Znajdź sobie do nich numer zadzwoń, popytaj, albo odwiedź ich - zobaczysz, że wszelkie wątpliwości miną.
gość
16-05-2018, 08:55:30

Początkująca
15-05-2020, 14:21:12

gość
11-08-2023, 12:12:40

osobiście lubię kobiety luźne moja partnerka jest ciasna przez co mam szybki orgazm , wiem że luźniejsza kobieta sprawia mi dużo przyjemności bo nie mam szybkiego orgazmu i zabawa trwa o wiele dłużej z korzyścią dla obojga.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: