Reklama:

pierwszy seks (13)

Forum: Dla nastolatek

gość
05-11-2011, 13:11:00

w tamtym tygodniu miałam swój pierwszy raz, wszystko dobrze, bez krwawienia jedynie ostry ból. ale z każdym razem było lepiej.
problem w tym, że teraz muszę chodzić do łazienki co 10 minut na szybkie siusiu a dziś było całe w krwi. wystraszyłam się, co to oznacza?
gość
05-11-2011, 16:35:05

W zasadzie nie powinno nic się dziać, ale wiesz co ja bym na Twoim miejscu udała się do lekarza- ginekologa.
Mam pytanie a z którego miejsca krwawisz?
To jest bardzo istotne?
gość
07-11-2011, 18:28:34

Co za pytanie normalnie padne:0
Chyba to wiadome jak robi siusiu to z jakiego miejsca krwawi,a czym ty siusiu robisz nie28?
gość
08-11-2011, 13:33:58

Mam nadzieję, ze miło wspominasz ten pierwszy raz, bo wspomina się go do konca zycia. Jeśli krwawisz i często oddajesz mocz, zgłos się do lekarza - ginekologa. Poza tym z własnego doswiadczenia wiem, ze nikt tak dobrze o opowie o antykoncepcji i ewentualnych problemach podczas stosunków (bóle) jak dobry ginekolog. Żadna gazeta, internet, koleżanka czy mama nie ma tak fachowej wiedzy jak lekarz, który Cię zbada i porozmawia o Twojej fizjologii. dzięki temu bedziesz bardziej swiadoma swojego ciała.
gość
08-11-2011, 14:30:23

Co za pytanie normalnie padne:0
Chyba to wiadome jak robi siusiu to z jakiego miejsca krwawi,a czym ty siusiu robisz nie28?
Pytanie jest na miejscu dla Twojej wiadomości.Są pytania zawsze istotne jeśli chodzi o intymność.
Nie należy się chwalić swoim pierwszym razem , to świadczy o nas samych jacy jesteśmy i o naszej dojrzałości.
Zadałam Ci konkretne pytanie, a Ty jak dziecko odpowiadasz na nie.
gość
08-11-2011, 14:35:47

Aby przeżyć swój pierwszy raz należy być przygotowanym na niego, a nie być przygotowanym jako kolejne wydarzenie w moim życiu jako widzi mi się.
Jako odpowiedzialna osoba odnoś się z szacunkiem, bo zasłużyłam sobie na niego. Ja Cię nie obrażałam odpowiadając na Twoje pytanie.
gość
08-11-2011, 14:38:46

Powinnaś udać się ze swoim problemem do lekarza ginekologa. Narzekanie nic nie da tak na dobrą sprawę.
Więcej wiary w siebie i mniej obrażania użytkowników.
Pozdrawiam.
gość
08-11-2011, 21:12:38

jak już masz za soba pierwszy seks to teraz bedziesz sie sypac. Bez obrazy bo to jest bardzo fajne
gość
08-11-2011, 21:30:59

jak już masz za soba pierwszy seks to teraz bedziesz sie sypac. Bez obrazy bo to jest bardzo fajne
Na taki pytanie w ogóle nie udzielę Ci odpowiedzi.
Bo i po co?
Nieodpowiedzialnym osobom nie odpisuję.
gość
09-11-2011, 09:47:28

Jestem osoba ktora zadala pytanie i przepraszam bardzo ale to nie ja udzielalam sie w rozmowie i nie obrazam uzytkownikow gdyz dopiero pierwszy raz tu weszlam od czasu zadania tego pytania.
Wiec definitywnie, bylam przygotowana. I problem mam teraz gdy jest juz po a nie wtedy. I owszem, wspominam ta chwile bardzo pozytywnie.
Tylko teraz nie wiem co ze soba zrobic i czy ukrywac to przed chlopakiem.?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: