Reklama:

PCO a próby zajścia w ciąże (26139)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
22-09-2009, 08:19:18

fluidy puszczam ile sie tylko da !!!
gość
22-09-2009, 09:51:46

trawka 2009-09-22 09:49:05 Jestem rozczarowana... Temperatura spadła do 36,74. Tendencja jest ogólnie wzrostowa ale przecież nie o to tu chodzi. Zastanawiam się , czy nie za wcześnie wzięłam luteinę sądząc po oznakach owulacji. Dziwne jest to że cały czas mam śluz rozciągliwy... Wczoraj zrobiłam sobie test ciążowy ale była tylko jedna kreseczka Może za wcześnie? A może ja już tak mam?
Buuuuuuuuuueeeeee!!!!!!!!!

nie do konca jestem w temacie ale skoro jeszcze nie czas na okres to i nie czas na testy !! mi pozytywny wyszedl dopiero tydzien po planowanym okresie !!

dobra doczytalam ze to 26 chyba dzien cyklu ... ja bym sie testem nie sugerowala aczkolwiek spadek temperatury jest juz mozliwy w sytuacji jak by sie nie udalo ... ale ciagle trzymam kciuki !!
Początkująca
22-09-2009, 11:56:54

Dziękuję Mea!
Zobaczymy co dalej. Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Troszkę mi moja Pani nie odpowiada. Ciągle nie mogę się z nią skontaktować(nie wiem ,czy już wróciła z urlopu czy nie). Nawet nie dała mi żadnego namiaru na kogoś w zastępstwie. A jeśli mam nadal brać clostylbegyt to powinna sprawdzić ,czy jajnik mi nie urósł jak poprzednim razem. Cholera mnie bierze na tych wszystkich lekarzy!
Justyna
gość
22-09-2009, 12:02:32

wiesz co moze i warto zmienic lekarza ale najpierw dowiedz sie o nim wszystkiego co tylko sie da ... bo za czeste zmiany lekarza tez nie sa za dobre ... lekarz moze miec jakis plan leczenia i niekoniecznie calosc ci wylozy ... a zmiany w tekiej sytuacji sa nie za bardzo wskazane ... poza tym ja nie mialam monitoringu w kazdym cyklu z clo ... po prostu czasem trzeba isc na zywiol !!
Liderka opinii
22-09-2009, 12:26:26

Hejka dziewczyny

U mnie powilutku czekam na koniec @ i w poniedziałek na badanie jajowodów-brrrr nie bardzo mam ochotę. No ale czego się nie robi dla fasolki

Mea kochana Ty slij te fluidki, ślij bo nam są bardzo potrzebne Napisz jak Twoje Szczęście się rozwija
Początkująca
22-09-2009, 12:29:12

Wiem , że czasem dobrze jest zbyt dużo nie wiedzieć ale ja nigdy nie byłam monitorowana. Dwa lata temu zaszłam w ciąże od razu po pierwszym razie brania clostybegytu . Ale byłam u innego lekarza, który robił mi wszystkie badania, potem dał jakieś czopki w tym distreptazę i clostylbegyt no i jeszcze duphaston. Zaszłam w trojaczą ciążę ,która niestety zakończyła się w połowie trwania.
W ogóle to długa historia , ponieważ sama ciąża była prowadzona przez kogoś innego , kto spowodował między innymi to ,co się stało. Wiesz, chodzi mi o to ,że moja teraźniejsza Pani Doktor jest bardzo miła , ludzka itd.( w porównianiu z poprzednikiem) , ale nie ma konkretnego planu działania. To ja jej proponuję podczas wizyty , co wydaje mi się ,że powinno być zrobione. Może trzeba by było zbadać mojego męża jeszcze raz? Może jest coś dodatkowego ,co wynikło po ciąży? Rozumiesz, ja czuję się trochę zaniedbana, jesli można to tak nazwać. Sama nie wiem... , może to strach?
Justyna
gość
22-09-2009, 12:40:00

z tym lekarzem "bez planu dzialania" to faktycznie nieciekawie ... bo to jest podstawa leczenia !! ty jestes tylko pacjetka a wiedze o leczeniu powinien miec lekarz !! ja mojemu nie sugerowalam nic bo jak raz cos sama zaproponowalam to mi powiedzial "hola malenka zastanowmy sie kto tu studiowal medycyne" i to jest fakt !! lekarz powinien przejac inicjatywe a nie pacjet !! tak wiec poszukaj kogos dobrego, moze popytaj kto si ena tym zna i kto przy tym jest normalnym czlowiekiem bo to bardzo wazne !!
gość
22-09-2009, 12:42:40

MISIA81 2009-09-22 14:26:26

Mea kochana Ty slij te fluidki, ślij bo nam są bardzo potrzebne Napisz jak Twoje Szczęście się rozwija

co do mojej gwiazdeczki to rozwija sie slicznie, a kopie jak szalona !! coraz mniej sie jej podoba jak mamusia siedzi przy kompie bo wtedy jej ciasno :) ale jak dostane dwa lewe sierpowe to z mety sie prostuje :)

a dzis mam studniowke !!!kurde jak ten czas leci !!
Początkująca
22-09-2009, 12:46:07

No właśnie, może słyszałaś o klinice Novum? Albo Medicoverze ? Drogie to wszystko ale cóż. Trzeba jakoś działać.
Justyna
Liderka opinii
22-09-2009, 12:47:30

Justuś myślę, że to dobry pomysł, aby spróbować czegoś innego(kogoś). Idź do innego lekarza tak na próbę i zobaczysz co on ci powie. Porozmawiaj jaki ma plan działania i zobaczysz czy jest jakis konkretny czy będzie działał na ślepo i tak z cyklu na cykl się zobaczy. Mój gin z wyprzedzeniem na kilka cykli mówił co zrobimy gdybym nie zaszła. Teraz twierdzi, że jeśli nie zajdę tak do połowy listopada to porozmawiamy o klinice bo jego mozliwości się kończ...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: