Reklama:

Odchodzę od zmysłów POMOCY (20)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
07-02-2018, 21:18:14

Dziękuję za odpowiedzi
Mam nadzieję że wkrótce będę mieć upragniony okres i zaraz po idę po tabletki bo dosłownie co miesiąc przeżywam to samo :/
Jutro zrobię test i w piątek jeśli do piątku nie będę mieć okresu pójdę do ginekologa
A z tym świądem jest tak że czuje go potem ustaje i tak ciągle martwi mnie to moco
Niby wsztko było ok ale dosłownie od 3 dni nie śpię po nocach
Forumowiczka
08-02-2018, 10:10:28

Wiem co przeżywasz, ja też tak miałam...
Ale to dodatkowo opóźniało zawsze u mnie okres
gość
08-02-2018, 19:55:57

Witajcie
Robiłam dziś test i znów negatywny
A okresu dalej brak
W poniedziałek idę do ginekologa
Juz się tak nie martwię bo 8 testow ciążowych się nie może mylić więc pewnie to co innego :D
gość
09-02-2018, 20:04:54

Witam, okres ostatni miałam 9.01 , zrobiłam trzy testy dzień po dniu( jedna kreska ciemna a drugakreska jaśniejsza.) Dzisiaj byłam u ginekologa i niewidac jeszcze pęcherzyka i ciąży brak. Jajniki są ok.
Liderka opinii
09-02-2018, 20:37:25

Gość 2018-02-09 21:04:54
Witam, okres ostatni miałam 9.01 , zrobiłam trzy testy dzień po dniu( jedna kreska ciemna a drugakreska jaśniejsza.) Dzisiaj byłam u ginekologa i niewidac jeszcze pęcherzyka i ciąży brak. Jajniki są ok.
Jesteś w ciąży, ale bardzo wczesnej. Dlatego nic nie widać na USG. Możesz sobie zrobić badanie z krwi na beta HCG w odstępie 48h to będziesz wiedziała, czy ciąża rozwija się prawidłowo. Dobry przyrost to taki najmniej o 66%, a najlepiej jak wartość się podwoi.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]
gość
19-02-2018, 04:04:20

Cześć tu znowu ja
Tydzień temu byłam u ginekologa i na badaniu stwierdził że nic nie widzi i nie ma żadnych zmian, dostałam tabletki antykoncepcyjne i tu się zaczynają schody
Na opakowaniu pisze że należy je zacząć brać w pierwszy dzień cyklu czyli w pierwszy dzień okresu ale jak mam brać skoro okresu nie mam,dziś się zarejestruje na kolejną wizytę bo dosłownie z dnia na dzień jest gorzej
Mój partner stosuje prezerwatywy jak należy nic nie pękła ani się nie zsunęło nigdy po każdym stosunku jest kontrola kondoma
Jejku martwię się :/
Liderka opinii
19-02-2018, 11:01:17

Jeśli się boisz to dla spokoju wykonaj test z krwi na beta HCG - da ci 100% pewności.
Jeśli chcesz rozpocząć branie tabletek to nie musisz czekać na miesiączkę. Możesz zacząć je brać w każdy dowolny dzień, ale zabezpieczenie antykoncepcyjne będzie dopiero po 7 dniach, więc musisz przez pierwszy tydzień dodatkowo zabezpieczać się mechanicznie.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]
Forumowiczka
19-02-2018, 20:56:29

Myślę, że nie masz powodów do obaw
Forumowiczka
19-02-2018, 20:57:09

Okres na pewno nadejdzie i w pierwszy dzień krwawienia weź tabletke
gość
21-02-2018, 13:33:29

Hej tu znowu ja i ciąg dalszy w poszukiwaniu okresu
Zrobiłam dziś test negatywny byłam u ginekologa po wywiadzie przeprowadzonym ze mną stwierdził że w ciąży nie jestem a 10 testów się nie myli
Dostałam tabletki Rigevidon na wywołanie okresu i teraz tylko czekać na okres :D
Juz sobie nie wkręcam ciąży
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
szansa na ciążę przez spermę w ustach pocałunki i kontakt oralny
Czy zajdę w ciążę jeśli w czasie dni płodnych mój partner doszedł w moich ustach i po około 3 minutach całowaliśmy się po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? (mógł lizać wejście do pochwy lub trochę głębiej) boję się że przeniosłam plemniki z moich ust do jego a z jego ust do moich dróg rodnych. mam miesiaczke dopiero za 10 dni a bolą mnie piersi i jajniki. bardzo się stresuje
gość
Drovelis pominięcie 7 8 dzień
Witam..pominęłam 2 tabletki drovelis 7 i 8 dzień na dodatek plamienie. Wyczytałam w ulotce że powinnam zażyć pominięte tabletki. Ale co z plamieniem w tej sytuacji i jak z ochroną
gość
Ellaone
Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 21 stycznia plus minus dwa dni nie zaznaczyłam w kalendarzu, 23 lutego w nocy na moje nieszczęście odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24 lutego przyjęłam tabletkę ellaone, teraz się denerwuję, bo teoretycznie owulacja już była, ogólnie powinnam dostać miesiączkę w sumie już, a jej nie ma, boli mnie podbrzusze i żołądek, test mogę zrobić za kilka dni, myślicie, że jest szansa ma zajście w ciążę?
Reklama: