Reklama:

Nie mam ochoty na seks od roku (17)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

gość
20-11-2024, 21:18:50

A teraz już normalnie seks z nim?
gość
22-11-2024, 08:32:00

Nie są na receptę. Możesz kupić równie dobrze bez recepty ( sama zamawiałam przez internet ). Nie nastawiaj się również na to,ze libido tak szybko Ci wróci bo jednak trochę trzeba z tym poczekać. U mnie libido therapy zaczeły działać tak mniej więcej po 2 tyg. od brania ale takie pełne libido wróciło po 2 miesiącach. Potem jeszcze brałam przez kilka kolejnych. Przestałam i nadal jest ok. Życzę Ci aby Tobie również pomogły.
gość
11-02-2025, 09:55:51

Po pierwsze polecam przebadać sobie hormony.

Po drugie warto jest zastanowić się nad tabletkami na libido.Długo się zastanawiałam czy spróbować czy nie, ale w końcu postanowiłam przetestować (brałam libido therapy) I o dziwo pomogły ale w dłuższej kuracji. Na początku brałam ich więcej, potem zniejszyłam dawkę.
gość
12-02-2025, 12:48:48

No własnie sama szukam u siebie przyczyny spadku libido i najgorsze jest to, ze wydaje mi się, ze libido spadlo mi dosłownie bez przyczyny. Bo z rokku na rok było coraz gorzej i z miesiąca na miesiąc. Aż zupełnie odechciało mi sie uprawiać seksu. Wydawało mi się,ze jest to wina progesteronu ale nie.... Zbadąłam sobie i wszystko jest ok.
gość
13-02-2025, 11:34:24

Nie tylko niski poziom progesteronu może powodować obniżenie libido.Badałaś sobie rówież i inne hormony? Bo może warto jest sobie je równiez przebadac. Sama nadal biorę tabletki na libido aczkolwiek nie taka dawkę jak na poczatku.
gość
14-02-2025, 10:05:12

A ile na początku brałaś? Przebadałam sobie wszystkie hormony i nic. Ogólnie nie wiem czy przypadkiem nie jest problemem rutyna. Seks wygląda ciągle tak samo.On próbuje na początku zrobić mi dobrze ustami, potem jest tradycyjny seks.Zero gry wstępnej, zero przytulania się, zero nowosci.Zawsze jest tak samo.Mówiłam mu o zmianie ale jakby do niego nie dociera.Tydzień,dwa jest lepiej a potem znowu tak samo.
gość
17-02-2025, 08:27:02

Kochana a nie próbowałaś sama coś w tym zmienić? Obwiniasz swojego faceta ale w kobietach również bardzo często jest wina. Zrzucamy wszystko na niego, ale same nie próbujemy niczego w naszym związku zmienić i nie próbujemy wprowadzać urozmaiceń co jest w końcu bardzo ważne dla zdrowego związku partnerskiego. Kup jakąś fajną bieliznę, powiedz mu o swoich fantazjach.Jesteście mężem i żoną i on na pewno się nie obrazi ( o ile oczywiście w fantazjach nie będzie drugiego faceta hehe - takie na razie proponowałaby zostawić dla siebie). Na początku brałam dwie tabletki libido therapy dziennie,potem jednak przerzuciłam się na jedną tylko tabletkę dzienie. Ale libido nadal jest jakie jest.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: