Reklama:

mam okres od 3 dni a on nie wycieka?? (12)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

Początkująca
06-09-2007, 12:04:00

witam mam pytanie mam okres od 3 dni i mam taki problem ,okres mam ale on mi nie wycieka na podpaske tylko zatrzymuje sie w srodku . tam mam duzo krwi a na zewnatrz nie wycieka ? prosze mi powiedziec co sie dzieje ? ciaza to nie jest bo robilam teraz wlasnie test ciazowy i wyszedl negatywny? odpiszcie
agness
Początkująca
06-09-2007, 13:13:00

Gdzie masz tą krew? W pochwie czy w macicy? Jezeli jest w pochwie i nie wypływa to skąd wiesz że tam jest?? Czy to twoja pierwsza miesiączka? Bo jeśli tak to być może masz zarośnietą błonę dziewiczą. W takim razie pędem do lekarza.
Początkująca
07-09-2007, 09:45:00

Trochę niejasno opisałaś swój problem. Ale może masz tak jak ja. Mam okres i nie leci mi na podpaskę tylko dopiero np. podczas oddawania moczu. Kiedyś tak nie miałam i też się zastanawiam dlaczego tak się dzieje.
[url=http://www.slub-wesele.pl][img]http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/199901212441.png[/img][/url]
gość
27-09-2016, 16:35:30

Temat stary, ale odswiezam. Mam tak samo jak Atlanta. Zrobilo mi sie tak chyba po Progesteronie. Poszlam z tym do gina zrobil USG i wszystko bylo w porzadku. Potem jakos 3 cykle mialam normalne, a teraz znowu krew wyplywa mi tylko podczas siusiania, brzuch strasznie boli, nie wiem o co kaman.
gość
26-04-2020, 11:44:12

ja tez odświeżam temat bo mam tak samo co to może być pomocy? tylko leci podczas sikania albo jest na papierze toaletowym albo jak kicham, kaszle, albo się śmieje
gość
07-06-2020, 17:54:17

Powiem tak... Mam tak samo jak wy, do tego podczas miesiączki wyskakuje mi kulka po lewej stronie w bliźnie po CC, u siebie przypuszczam endometrioze wiec krew zwyczajnie się cofa:( jeszcze nie byłam u gin ale tak obstawiam że endometrioza może tu być przyczyną bo po miesiączce guzek zanika i tak co miesiac
Gość 2020-04-26 13:44:12
ja tez odświeżam temat bo mam tak samo co to może być pomocy? tylko leci podczas sikania albo jest na papierze toaletowym albo jak kicham, kaszle, albo się śmieje
gość
25-05-2022, 08:06:37

Temat stary, ale może komuś udało się ustalić dlaczego tak się działo/dzieje? Miesiączka jest w terminie, ale wypływa tylko podczas korzystania z toalety, praktycznie nic na podpaskę.
gość
15-01-2023, 20:56:00

Gość 2022-05-25 10:06:37
Temat stary, ale może komuś udało się ustalić dlaczego tak się działo/dzieje? Miesiączka jest w terminie, ale wypływa tylko podczas korzystania z toalety, praktycznie nic na podpaskę.
gość
15-01-2023, 21:09:45

Treść zablokowana przez moderatora

gość
29-08-2023, 13:00:07

Mam to samo. Kiedyś tak nie miałam. Czy komuś udało się ustalić od czego takie coś się dzieje?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Pytanie do specjalisty
Jestem już umówiona do ginekologa, ale wariuje. Co to jest zaznaczone w kółeczku? Jest to tylko na jeden wardze sromowej. Mam wrażenie, że swędzi, ale nie boli
gość
Antykoncepcja
Dzień dobry Używam plastrów evera od 4 miesięcy Przyklejam w poniedziałek bo tak dostałam miesiączkę ,więc co poniedziałek przyklejam jeden plaster 2 ,3 w czwartym tygodniu odklejam dostaje miesiączkę a więc w poniedziałek przykleiłam kolejny 1 plaster po 2 h doszło do stosunku co prawda bez wytrysku w środku alby odbyły się dwa stosunki czy ten plaster po 2 h już mnie chroni przed zajściem w ciążę? Mam się czego obawiać
gość
Dziwna miesiączka
Hej, Wczoraj dostałam okresu po jednym dniu spóźnienia, był on standardowy jak na mnie, nie zbyt intensywny i niezbyt bolesny. Dodam jeszcze że tego dnia byłam na siłowni. Kolejnego dnia (czyli drugiego dnia) po przebudzeniu ok.9 na podpasce była krew zapewne z nocy (była brązowa), następnie wzięłam prysznic i okres na podpasce nie pojawiał się do godziny 13 i był tak do ok. godziny 17 kiedy znowu zanikł i do teraz go nie ma ( godzina 20.00). Już raz tak miałam (kolejnego dnia czyli 3 dnia okresu krew znów się pojawiłą) ok. 5-6 miesięcy temu po tym kolejne miesiączki były w normie. Nie mam żadnych dodatkowych objawów. Z ważniejszych informacji: mam 23lata i jestem aktywna seksualnie. Moje pytanie to czy jest się czym martwić? Czy czasami tak może po prostu być? Zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy nie miałam problemów ginekologicznych.
Reklama:
Reklama:
Reklama: