Reklama:

Kłykciny, HPV czy normalne? (12)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

Początkujący
07-03-2025, 09:14:49

Witam
Czy to są kłykciny przy wejsciu do pochwy i poniżej te kalafiorki? Jak mozna się ich pozbyc?nie wiem od kiedy je mam, bo wczesniej myslalam ze to normalne, ale moze jednak nie... prosze o porade. Zaraz dodam
Zdjecia tylko przerobie bo za duze sa.
gość
07-03-2025, 09:16:38

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
07-03-2025, 09:21:02

1 foto
Początkujący
07-03-2025, 09:21:23

2 foto
Początkujący
07-03-2025, 09:21:44

3 foto
gość
07-03-2025, 09:28:26

gość
07-03-2025, 09:50:57

gość
07-03-2025, 10:20:53

Jqk czytqm wasze wypowiedzi ze Mqja pomoz3 robi mi sie nie slabo, czy Maja jest lekarzem ginekologiem ? Jezeli mam problemy natury ginekologicznej ide do specjalisty a nie wypisuje do pseudo znawczyni z internetu. Proste,
gość
07-03-2025, 10:46:57

W takim razie po co te forum skoro może iść do lekarza? Nie każdego stać na lekarza prywatnie, nie każdy ma lekarza blisko, a terminy bywają bardzo odległe...
Kobieta potrzebuje pomocy, jeśli jest ktoś taki kto może spróbować jej pomóc to niech korzysta...
choć widze że admin i tak już usunął post koleżanki która wrzuciła kontakt do tej Maji
gość
07-03-2025, 12:16:43

Forum spoko zeby zadac pytanie i szukac odpowiedzi ja nie rozumiem stwkerszen ze jakas Maia pomoze, napewno trzeba wyslqc zdjecia i opisac co sie dsieje, pewnie facet pod szyldem kobiety i wielkie odpowedzi z neta 🤣

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
gość
Narośl przy odbycie
Witam. Od kilku miesięcy mam narośl na odbycie. Czasem piecze i swędzi. Nie mam problemu z wypróżnianiem.
gość
Zwędzenie pochwy przed miesiączką
Hej, mam pytanie, czy wy tez przed miesiączką czujecie ciągle swędzenie pochwy i krocza ? Bo ja dostaje mega swędziawki ktora często doprowadza mnie do szału, mam tak od kilku dobrych miesięcy tylko na kilka dni przed miesiączką, pózniej samoistnie przechodzi a wizyte u ginekologa mam zaolanowaną kontrolnie dopiero na czerwiec. P.S. dodam ze nie ma zadnych podrażnień, zaczerwienień i nie będę wstawiać żadnych zdjęć by zaspokoić ciekawość wszechobecnych na tym forum samców 😎
gość
Hpv
Czy to może być hpv mam w środku pochwy grudki jakby chropowate
Reklama: