Co to było?
ania8888 2015-03-20 12:01:33
W moim wątku niestety nikt nie odpowiada, więc podepnę się pod ten. Czy to mogą być kłykciny?
Do tej pory lekarki leczyły mnie na infekcje bakteryjne, grzybicze i opryszczkę.
Bardzo proszę o pomoc, bo aktualna ginekolog twierdzi, że nic nie widzi, a mnie to piecze i boli tak, że żyć się odechciewa. Boję się, bo tyle naczytałam o raku i HPV, kłykcinach... Wizyta u ginekologa dopiero pod koniec kwietnia... Co to może być?
Gość 2017-06-20 01:31:31
I wiadomo co to jest ?
przerazony84 2017-05-15 21:56:15
Mam identyczne objawy na języku - biały lekko zielony nalot oraz powstające coraz większe bąble dokładnie w tych samych miejscach.
Czy zostało zdiagnozowane, co to jest? Brałem leki na grzybicę (orungal, nystatyna) ale nic to nie pomogło, jutro jadę do dermatologa, a także na badania krwi, posiewy żeby może udało się namierzyć przyczynę, ale mam obawy, że to pasuje do tak wielu chorób, że kolejny lekarz znów źle to zdiagnozuje. Co to może być??ania8888 2015-03-20 12:01:33
W moim wątku niestety nikt nie odpowiada, więc podepnę się pod ten. Czy to mogą być kłykciny?
Do tej pory lekarki leczyły mnie na infekcje bakteryjne, grzybicze i opryszczkę.
Bardzo proszę o pomoc, bo aktualna ginekolog twierdzi, że nic nie widzi, a mnie to piecze i boli tak, że żyć się odechciewa. Boję się, bo tyle naczytałam o raku i HPV, kłykcinach... Wizyta u ginekologa dopiero pod koniec kwietnia... Co to może być?
Gość 2016-11-27 23:40:29
Prosze, pozwiedZcie co to jest. Ja mam dokladnie takie same....
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.